Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ozols izdod video dziesmai Zapte

Ozols kopā ar rolands če un xantikvariāts ir sagatavojis video versiju dziesmai Zapte, kas ir iekļauta 2018. gadā iznākušajā albumā Neona Pilsēta, informēja mūziķa pārstāvji.

Pie video klipa izveides strādāja Rihards Romaš, Daniels Veiss, Edgars Kalniņš.

Jau no 1.marta ir izsludināta Ozola jubilejas koncerta biļešu tirdzniecība. Pasākums norisināsies šovasar, 6. jūlijā, Siguldas pilsdrupu estrādē. Koncerta ietvaros plānota Ozola daiļrades retrospekcija, ar dzīvo pavadījumu un viesmāksliniekiem.

“Ceru, ka šis būs īpašs vakars, ar īpašu noskaņojumu. Doma par šo koncertu ir “auklēta” jau ilgu laiku, un beidzot šī vīzija pārtop realitātē”, par gaidāmo jubilejas koncerta saka pats Ozols.

2018. gada 12. novembrī Ozols izdeva savu sesto studijas albumu Neona pilsēta.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996. gadā grupu Fact un Rool Makaz sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu Neko 2005 (2000.), pēc kura sekoja albums Cieņa un mīlestība (2001.), Augstāk, Tālāk, Stiprāk (2002.), Dūzis (2003.) un 2009. gadā izdotais albums Neatkarība. Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu Atpakaļ nākotnē. Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību Austrumubloks viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumu “Cieņa un mīlestība” un četras reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

Top komentāri

Itamars Toledano
Vārds ''zapte'' ir žargons, kas ieviesās vācu laikā no vārda SAFT (izrunā ZAFT), un tā nozīme - SULA. Kam gan ir vajadzīgs ievārījumu, džemu, povidlu vai marmelādi par SULU saukt, droši vien kādam idiotam vai plānprātiņam zināms. Ļoti var gadīties, ka šim kaut kādam Ozolam smadzeņu vietā ZAPTE, tad nu arī produkts - adekvāts.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja