Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Dailes teātra skatītākās aizvadītās sezonas izrādes - Marlēna un Primadonnas

Aizvadītajā teātra sezonā Dailes teātrī Lielajā zālē skatītākās izrādes ar līdzvērtīgiem rādītājiem bija "Marlēna" un "Primadonnas", šodien žurnālistiem pastāstīja teātra direktors Andris Vītols.

Režisores Ineses Mičules iestudēto mūziklu "Marlēna" 2011./2012.gada sezonā noskatījušies 33 425 skatītāji, bet režisora Dž.Dž.Džilindžera iestudētā komēdija "Primadonnas" pulcējusi 33 154 skatītājus.

Īpašs prieks, ka skatītāji nav zaudējuši interesi par Jana Villema van den Bosa iestudēto drāmu "Amadejs", kas savā otrajā sezonā skatītāko izrāžu topā ierindojas trešajā vietā ar 15 761 skatītāju, norādīja Vītols.

No Mazās zāles izrādēm skatītākā ar 3956 apmeklētājiem bijusi izrāde "Noslēpumainā zvaigzne", izrādi "Pasaka par vērdiņu - 2012" noskatījušies 3849 skatītāji, bet izrādi "Cīrulīši" - 3002 skatītāji.

No Dailes teātra Kamerzāles izrādēm skatītākā aizvadītajā sezonā bijusi izrāde "Pirmā grēka līcis", kas nospēlēta 43 izrādēs, pulcējot 3389 skatītājus. Otrajā vietā ar 3146 skatītājiem ierindojas izrāde "Es - Frīda Kalo", bet trešā skatītākā izrāde Kamerzālē bijusi "Trilleris" ar 1256 skatītājiem.

Vītols informēja, ka 2011./2012.gada sezonā Dailes teātrī kopumā izrādes noskatījušies 212 813 skatītāji, nospēlētas 515 izrādes. Aizvadītajā sezonā teātris skatītājus priecēja ar 18 jauniestudējumiem.

Savukārt 2010./2011.gada sezonā teātri apmeklēja 192 000 skatītāju, kuri noskatījās 493 izrādes jeb vairāk nekā 50 izrādes mēnesī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavojoties Arēnas šovam, Gustavo izdod jaunu dziesmu

Mūzikas producents un izpildītājs Gustavo, gatavojoties savam līdz šim grandiozākajam un dinamiskākajam koncertšovam, kas notiks 6. decembrī Arēnā Rīga, izdod jaunu skaņdarbu Jāshēmo, informēja mūziķ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja