Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aicina pieteikties forumam Baltā nakts

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina uzņēmējus, organizācijas, kultūras iestādes, māksliniekus un radošus cilvēkus pieteikt projektus mūsdienu kultūras forumam Baltā nakts, kas šogad risināsies naktī no 8. uz 9. septembri. Projektu norisi var plānot jebkurā pilsētas apkaimē, tostarp neparastās un savdabīgās vietas, tādējādi sekmējot jaunu kultūras telpu rašanos.

Līdztekus projektus iespējams pieteikt arī Baltās nakts tematiskajām norises vietām. Tā Vērmanes dārzs visas nakts laikā būs atvēlēts kino projektiem, Esplanādē notiks koncerti un dzejas lasījumi, savukārt Bastejkalnā paredzētas dejas, teātra un performanču projektu aktivitātes.Foruma Baltās nakts devīze šogad ir Uz paplātes. Forums notiks četrās daļās. Pēcpusdienā ikviens, bet jo īpaši jaunieši un ģimenes ar bērniem, tiks aicināti apmeklēt projektus sadaļā Vakarēšana. No plkst. 23 līdz plkst. 4 rītā risināsies centrālie Baltās nakts pasākumi, kad rīdzinieki un pilsētas viesi tiks ielūgti uz Pusnakts pusdienām. Savukārt no plkst. 4 līdz plkst. 6 rītā Esplanādē plānotas Baltās brokastis, kad vēl nomodā esošie foruma apmeklētāji būs aicināti tikties īstās brokastīs un apspriest nakts laikā pieredzēto.

Pērn mūsdienu kultūras forumā Baltā nakts tika īstenoti apmēram 40 projekti, kurus piedāvāja sabiedriski aktīvi uzņēmumi, galerijas, klubi un kafejnīcas, kultūras centri un nevalstiskās organizācijas. Pasākumus apmeklēja vairāk nekā 50 000 iedzīvotāju.

Projektus dalībai šī gada mūsdienu kultūras forumā Baltā nakts var iesniegt līdz 21. maijam. Plašāku informāciju par projektu iesniegšanu un darba uzdevumu var iegūt interneta vietnē www.kultura.riga.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja