Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Latvijas Pasts Positivus apmeklētājiem piedāvās nosūtīt pastkartes iecienītajiem mūziķiem

Positivus apmeklētāji festivāla laikā varēs izmantot iespēju nosūtīt pastkartes saviem iecienītajiem mūziķiem, kas priecēs apmeklētājus trīs dienu garumā no 19. līdz 21. jūlijam, informēja Latvijas Pasta pārstāve Zane Plone.

Tāpat ikvienam festivāla dalībniekam būs iespēja nosūtīt Positivus pastkartes ar īpašo festivāla zīmogu ārpus festivāla teritorijas esošiem draugiem, radiem vai kaimiņiem uz jebkuru pasaules valsti.

Positivus festivālam piešķirts unikāls pasta indekss LV-4099, un zīmogs ar šo indeksu būs uz visas korespondences, kas tiks izsūtīta no festivāla īpašās pasta nodaļas. Latvijas Pasta Eksprespasta nodaļas darbosies divās festivāla vietās – pie telšu pilsētiņas un festivāla teritorijā. 

Tāpat Latvijas Pasta Eksprespasts jau otro gadu Positivus apmeklētājiem piedāvā uz festivāla teritoriju savlaicīgi nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas un pēc festivāla tās nosūtīt atpakaļ uz mājām. Nodot nosūtīšanai mantas uz Positivus festivāla teritoriju varēs 33 Latvijas Pasta nodaļās. Sūtījumu piegāde atpakaļvirzienā tiks uzsākta 23. jūlijā.

2012. gadā festivāla Positivus laikā visvairāk pastkaršu saņēma Instrumenti, Damien Rice, Keane un King Charles. Pērn ārpus festivāla teritorijas tika izsūtītas vairāk nekā 800 pastkartes, no kurām aptuveni 35% aizceļoja pie adresātiem ārpus Latvijas teritorijas. 

Sīkāka informācija par Eksprespasta pakalpojumiem Positivus festivālā, pasta nodaļām un laiku, kurā jānodod sūtījums, lai tas savlaicīgi sasniegtu festivāla teritoriju, atrodama šeit:

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja