Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"airBaltic" veic ārkārtas nosēšanos

Latvijas aviosabiedrības "airBaltic" lidmašīna, kas no Rīgas izlidoja uz Antalju, piektdien lidostā "Rīga" veica ārkārtas nosēšanos tehniskas problēmas dēļ, aģentūrai BNS pastāstīja lidsabiedrības korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Pēc viņa teiktā, lidmašīnai paceļoties, ievelkot šasijas un aizverot lūku, iedegās indikators, kas vēstīja, ka lūka nav hermētiski noslēgta. Kaut arī lidmašīnas kapteinis varēja pieņemt lēmumu turpināt ceļu, jo tas neapdraudēja pasažieru drošību, tomēr viņš nolēma nosēdināt lidmašīnu un pārbaudīt situāciju.

Pasažierus lidostā gaidīja cita sagatavota lidmašīna, kas neradīja pasažieriem aizkavēšanos, lai nokļūtu gala mērķī - Antaljā, viņš sacīja.

J.Vanags informēja - pārbaudot lidmašīnu, kas veica ārkārtas nolaišanos, netika konstatēti nekādi defekti, tikai kļūme indikatoros.

"airBaltic" lielākie īpašnieki ir Latvijas valsts un skandināvu SAS. Aviosabiedrība 2007.gadā pārvadāja 2 007 150 pasažieru, kas ir par 41% vairāk nekā 2006.gadā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas