Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Auļos, mani zirgi!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kkkk
k
pareizi Pabriks pateica un ne tikai smiekliigaakais aizsardziibas ministrs, bet arii visi paareejie kas tur ir saakot ar kultuuras lietaam beidzot ar satiksmes un zemkopiibas. kauns jau paliek, bet vinjie laikam nee!!!
ha!
h
Toties viņš tagad droši varēs citēt zviedru ģenerāli Svensonu no "Vella kalpiem": Zirgu, manu balto zirgu... :P
Dita
D
Jau sen prātā doma,kāpēc Veldre mūžīgi lūr caur pieri?Tāds ļoti nepatīkams skatiens,un mūžam uzpūtīgs runas veids.Tā viņs "sakārtoja"medicīnu,tagad "kārto"aizsardzību,atliek "sakārtot"zirgkopību.Šajā sakarā visvairāk žēl nabaga zirgus,jo viņus piesauc galīgi negatīvā nozīmē.Zirdziņi taču ir tik forši un pelnījuši tikai labus vārdus!!!!!Vai ne?
Dronks
D
Izrādās, ka arī 37 gados cilvēkus var nomocīt pubertitātes problēmas.
kaķumīlis
k
Raksta autors ,laikam,kļūdijies ,ka Veldrem 37 gadi.Kas zin , viņam kā manam kaķim viens gads par trim iet?
Skudrītis
S
LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU KABINETS 2008.gada ________________ Rīkojums Nr._____ Rīgā (prot.Nr.________.§) Grozījumi Ministru kabineta 2008.gada 12.marta rīkojumā Nr.124 „Par valsts budžeta programmas „Valsts aizsardzība, drošība un integrācija NATO” līdzekļu izlietojumu sporta veidu atbalstam” Izdarīt Ministru kabineta 2008.gada 12.marta rīkojumā Nr.124 „Par valsts budžeta programmas „Valsts aizsardzība, drošība un integrācija NATO”” līdzekļu izlietojumu sporta veidu atbalstam” (Latvijas Vēstnesis, 2008, 41.nr.) šādus grozījumus: 1. Papildināt 1.pielikuma tabulu ar šādiem punktiem: Nr. p.k. Sporta veids Finansējuma saņēmējs Summa (Ls) Finansēšanas kārtība 25. Jāšanas sports Latvijas Jātnieku federācija 10000 Uz līguma pamata 2. Aizstāt rindā „Kopā” skaitli „1484508” ar skaitli „1494508”. Ministru prezidents I.Godmanis Aizsardzības ministrs V.Veldre Aizsardzības ministrs Valsts sekretārs Juridiskā departamenta direktors Par uzdevumu izpildes kontroli atbildīgā amatpersona Atbildīgā amatpersona V.Veldre E.Rinkēvičs R.Raudzeps I.Kalna E .Grundulis 29.06.2008 7:16 131 E.Grundulis tālr.: 67335281; fakss: 67212307 [email protected]
TP visu var
T
Tautas partija visu var ! Pat zirgu puisi pārtaisīt par aizsardzības ministru!
info
i
Karakuģus ta nebūvē Meļņiks, bet vācieši, kam to pasūtījumu Meļņiks nodod tālāk. Cik liels zaudējums ir budžetam no tādas starpniecības, un kam tiek nauda?
Altin Yildiz
A
Zirgi ir nieks un tikai Veldres hobijs, un vēlme savus kleperus pārdot valstij! Ēnā paliek īstais darījums ar Vasju Meļņiku par karakuģu būvi! ---------------------------------------------------- ----------------------------------------- Minets ir no tiem, kas norijis veselu cūku, noķēris mušu, saka: vo vēl gaļa.
Maris
M
Ja, mani ari parsteidz, ka vinam tikai 37....
Grads
G
PVD - muita - gaļas kontrabanda (arī legāla) Kalvītis - Veldre var vēl kādos seglos ielekt , protams ja neaizlec garām.
Onufrijs
O
Veldre vēl ir jauns un šajā pasaulē vēl pamazītiņam var sastrādāt daudzas lietas.
neknaabis
n
....bija komiski redzeet aizsardziibas ministru Afganistaanaa ar kaartiigi uzeestu kunggi! Protams ministram nav jaakaro, bet tomeer.....
Sandris
S
Es neesmu banāls pacifists, bet esmu pārliecināts, ka Latvijai bruņotie spēki ir vienkārši tas pats, kas Visocka dziesmā pieminētās knaibles pirtī. Un ne tikai otrā Pasaules kara pieredze to apstiprina. Bet šait nav vieta dziļākai analīzei. Bruņotie spēki Latvijai ir smieklīgs pasākums, un tāpēc laikam arī ministrs beidzot tam ir atbilstošs. Man nenosmieties jau tad, kad redzu sastingušos ampelmaņus izrotātus ar spīguļiem, bet raudiens uznāk, kad iedomājos, ka tai pašā laikā, kad notiek komiskas godasardzes pasākums, tērējot to naudiņu, ko pieminat, kāds mirējs cieš, jo pietrūkst . Varbūt tieši tik, cik maksā zeltītās treses pie spožpogainās''zaķetes ar tādiem dīvainiem pinumiem (arī maksā) uz pleciem. Un to visu vainago bezgala nopietna seja, kaut faktiski vietā būtu pasmieties.
Ieva
I
Atceros, kā pirms laika '" Dienā" bija raksts par dažādu valstu militāristu formām, es izlasīju, pateicu hm, taču tad vakarā "Panorāma" parādīja Stradiņu slimnīcas jauno iekārtu intravazālām operācijām un es momentāli aizmirsu visu to, kas sasniegts, lai kareiviji siltajās zemēs, piemēram, varētu šaut noslēpušies aiz mājas stūra un lai viņiem kājstarpē neiemestos sēnīte....Man principā ir vienalga, kas notiek ar armiju, taču, ja jau tam tērē mūsu naudu, tad tā ir jātērē nevis smukumam, bet labumam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas