Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

ES līderi tuvojas budžeta vienošanās panākšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
"...budžetā atvēlēti līdzekļi izaugsmes stimulējošiem pasākumiem, izpētes projektiem un strukturālajiem fondiem, lai tie nonāktu tādās ekonomikas krīzes smagi skartās valstīs kā Grieķijā, Īrijā, Portugālē un Spānijā." Lūk kam tiks nauda. Šīm CŪKĀM. PIGS (Portugāle, Īrija, Grieķija, Spānija) Un Latvija atkal paliks pie sasistas siles. Ar eiro vēl jo vairāk.
lauksaimnieki
l
Tieshaam saorganizeesies tagad un buus nenormaali lielas akcijas.kas izjauks lielas daljas mieru....saakot ar to,ka daudzi nevarees nokljuut darbaa u.c.,un beidzot,ka dzelzcelja mezgli tiks noblokjeeti...mees tachu korekti aicinaajaam premjeru,ka nebuusim mieraa,ka turpinaas atmest kapeikas.kaa taadiem idiotiem.izraadaas,nenjeema par pilnu.nu,o.k.....kad sarezhgjiisies tautieshiem ikdienas dziives ritms,tad pajautaasiet dombrovskim,kaapeec vinji uzmeta zemniekus....
zigis
z
"Mārtiņš Panke acīja"
Valoda
V
Tuvojas vienošanās panākšanai ... Brrrrrr
http://ru.delfi.lt/news/politics/gr
h
ля Литвы на этих переговорах важны три позиции - финансирование структурных фондов, сельского хозяйства и закрытия Игналинской АЭС. Читать полностью: http://ru.delfi.lt/news/politics/gribauskajte-ne-dumala-chto-na-peregovorah-ponadobitsya-zubnaya-schetka.d?id=60620551#ixzz2KITgQ6u7
LT
L
Участвующая в переговорах о новом многолетнем бюджете Евросоюза в Брюсселе президент Литвы Даля Грибаускайте говорит, что вехи новой финансовой перспективы ЕС уже становятся яснее и что у Литвы есть надежда достичь своих целей, однако пока не называет цифры представленного лидерам Сообщества проекта нового бюджета. Читать полностью: http://ru.delfi.lt/news/politics/prezident-o-byudzhete-es-u-litvy-est-nadezhda-dostich-celi.d?id=60620761#ixzz2KIT5gFQe
Anne
A
ko jūs te noliekat to Dombroski. Nupat lasīju vācu RTL ziņās, ka viņš ir draudējis ar veto tiesībām, ja netiks ņemti vērā Latvijas iebildumi. Visvieglāk ir neko nedarīt, bet kritizēt tos, kas dara.
Gatis
G
Mudētājiem viss ir slikti!
  • 2
  • 1
Nemuldies
N
Labi, atradu. Zudem ist bei der Finanzplanung Einstimmigkeit erforderlich, jede der 27 EU-Regierungen hat somit ein Vetorecht. Lettlands Ministerpräsident Valdis Dombrovskis war einer der letzten Regierenden, die mit einem Veto drohten, falls die Interessen seines Landes nicht ausreichend berücksichtigt würden. Tomēr ir starpība, draud vai arī izdarīs. Mums nav izdarīšanas pieredzes.
  • 2
  • 1
Nemuldies
N
Bet pasaki raksta nosaukumu. Automātiskais tulkotājs visu ļauj saprast kaut vai angliski. Es neatradu tādu rakstu.
  • 1
  • 1
par
p
Par latu! www.manabalss.lv
muss
m
* Esam pardevushi savus 20% mezhu zviedriem, savu identitaati esam pazaudejushi lielaja Eiropas puulju masaa. Kas no LV paliks, kad mums vairs nebuus Latvijas Lata?? mes izzudisim... Tauta taisam referendumu par izstashanos no ES!!
stulbums!
s
Vai tad ES izpārdeva mūsu mežus?
  • 1
  • 1
lauki
l
Švaks rakstelis ar miglainu virsrakstu
Dombrovski,
D
par cik naudiņām Latviju pārdevi pret savu silto Briseles sēdekli?
niknais
n
Jā, ir par ko pārmest valdībai, pārāk maz tā spējusi izdiedelēt un bagātais onka ir iedevis pārāk mazu dāvanu. Nožēlojami komentāri, daudzi tik vien dara, kā sapņo par referendumu, lai pie varas liktu prasmīgākus ubagotājus.
Latvija ir sasniegusi tās galvenos
L
Ideāls vergs ir cilvēks, kurš nenojauš par saimnieka eksistenci, kurš domā, ka ir brīvs, un pats it kā no sava prāta dara to, ko no viņa gaida saimnieks.
???
?
Tu par sevi ? Tad pasaki arī, kas ir tavs saimnieks.
  • 4
  • 2
kurts
k
Nekas cits nebija gaidāms. ES perspektīvā Latvija paredzēta kā zona, kas neapdzīvota šķir Eiropu no Āzijas.
kurts - ???
k
Es drīz nomiršu, man ir jau 74, bet kas būs ar tevi un citiem pienapuikām?
  • 3
  • 2
???
?
Ja tici sev, ko kavējies un laikus nepārvācies uz Eiropu vai Āziju, tur ubagi esot cieņā.
  • 3
  • 1
kurts - @
k
Tev taisnība, perspektīvā nāk neapdzīvota.
  • 1
  • 1
@
@
Nevis perspektīvā vien, bet buferzona no sākta gala. Eiropa daudziem beidzas līdz ar Vācijas-Polijas robežu.
  • 4
  • 3
Viesulis
V
Jautājums, vai Latvijai vajag labāku budžeta piedāvājumu, ja mēs neesam spējīgi noderīgi valstij izmantot pašreiz pieejamo summu - dzelzceļa konkurss, drausmīgie ceļi, absurdi lāzeršovi absolūtā nomalē, nederīgas apmācības bezdarbnekiem? Varbūt vajag mazāku ES finansējumu, lai beidzot sāktu to tērēt kvalitatīvi!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas