Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Ar SC saistītā "Vienota Latvija" protestē pret PB ieteikumiem; piedalās arī Zemļinskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
junkers
j
Brīnumbērni mērkaķojas.
?!
?
Laikam daudziem vēl nepielec, ka nepastāv izvēle, griezt vai negriezt, izvēle pastāv tikai attiecībā uz to, kam griezt. Un sportisti, sevišķi jau treknie sporta funkcionāri ar tūkstošiem algu, nav tā neaizsargātākā sab. daļa. Būtu labāk protestējuši pret neadekvātām algām sporta funkcionariem. -------------------------------------------- ------------------- Viņi ir pārāk DEBĪLI, lai saprastu ...ka 1) aiz olām jāņem TREKNIE sporta funkcionāri! 2) Lumpenis Zemļinskis pulējot pautus uz saeimas beņķa ar to nesaprot...tad kāpēc tauta tādus ievēl?
Nu ja
N
Paši jaunieši min, ka akcijā piedalījās 50 cilvēki, LETA fiksējusi aptuveni 20 dalībniekus. Viņu vidū arī bijušais futbolists un Saeimas deputāts Mihails Zemļinskis (SC). Daļa jauniešu attēlojuši dažādu sporta veidu pārstāvjus, bet daļa narkomānus, alkoholiķus un bandītus. Šie cilvēki turēja rokās plakātu "Es kādreiz biju sportists". ----------------------------------------------- ------------- 40 gadīgais Zemļinskim ar prāc PAKAĻĀ, kā jaunajiem urlām? Zemļinskis ne futeni prot spēlēt, ne no viņa kā saeimas deputāta kāda jēga ...
xxxs
x
Maskavas roklaiza Urbanovics ar savam aktivitatem novedis Latvijas iedzivotajus lidz kadam punktam kad vadzis luzis, un ja tagad Latvijas iedzivotaji ir toleranti pat draudzigi pret cittautiesiem tad ja vadzis luzis es nedomaju ka pret 5 kolonnu Latviesi izturesies tik draudzigi. Bet varbut tas ari ir Urbanovica Maskavas iedotais plans set naidu starp tautam.
lapsa
l
Urbanovica-Usakova saskanas centrs un vinu Jugends nodarbojas ar MELOSANU Vajag atskirt divas lietas sporta funkcionari vinu delini sportisti kas trekni paratize uz pensionaru rekina un jauniesu sportu skolas. Nedomaju ka SVF ir pret bernu sportu pagastos. NEVAJAG MUMS SPORTA FUNKCIONARUS!!!! NEVAJAG MUMS SPORTA IEREDNU LEPNOS DARGOS LIMUZINUS UN LEPNOS OFISUS!!!! ELITARA SPORTA UZTURESANA PAR PENSIONAREIM NONEMTO NAUDU IR NOZIEGUMS! PIEKRITU STARPTAUTISKAJAM VALUTAS FONDAM KA SO STRUTOJOSO AUGONI IR JAIZGRIEZ NO VALSTS MIESAS!!!
pamela
p
Izskatās,ka Latvijas nodokļu maksātāji samet lielai algai lielkrievu šovinistasm,stulbenim,kurš nekaunas kā LATVIJAS SAEIMA deputāts ignorēt VALSTS val. TU - "krast",vari ko tādu iedomāties "suverēnās"demokrātijas valstī - Krievzemē? KO stulbenis var darīt Saeimā,ja visi dokumenti viņam nesaprotamā valodā?! Vai tu domā,ka būdams staļinists,vari atļauties urbanoviča niķus? Velti tas mērglis draud ar Biškeku,drīzāk dabūs 4-o ATMODU,jo nu ir pārkāptas no krieviem un "latviešu"mankurtiem VISAS sarkanās un melnās līnijas!
krasts
k
Izskatās, ka visi komentētāji ir izteikti nacisti!
heh
h
Un taa krievelj parasti dir?$ par to ka Latvieshi nodoklu naudu terejot. Te paradas nahljebniki...
pendele
p
Šis tā saucamais "deputāts" intervijā TV3 ziņās mierīgi dragāja krievu valodā! Kas tad nu, vai Saeimas deputāts latviešu valodu tā arī nav apguvis sēžot "darbā"?! Un kāpēc TV3 žurnālists vispār ko tādu pieļauj?
march
m
Vienīgais normālais komentārs starp tirliņu auseklīšu brēkšanu
krasts
k
Vismaz kāds aizstāv publiski Latvijas sportu! Atbalstu šos jauniešus!
pirmais
p
sarkano fašistu banda
zeltene
z
jauna redaktora rokraksts, - zemlinsksi jauna politikas zvaignze, nav kur nosplauties visur apkart SC
juris
j
Šis krievs arī lemj par Latvijas nākotni? Ja Zemļinskim ir problēmas ar naudiņām, lai aizbrauc pie krusttēva Baltiņa. Šamējais ir varen turīgs kļuvis vadot sabiedrisku organizāciju ( Latvijas Olimpiskā Komiteja ). Tagadējie partorgi ar nav nabadzības mākti: Var palūgt Fodžu, lai iešķiebj kādu čupiņu no saviem ietaupījumiem arī vadot šo pašu nabadzīgo struktūru.
بجدي
ب
lai brauc uz Mogiļevu mauzolejus būvēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas