Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jakāns: datu noplūde ir ārkārtas situācija ne tikai VID, bet visas valsts ietvaros

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
restīte
r
komiski, ka pats visu izpļāpājās, bet vispār nav smieklīgi un steidzīgi jarotē šis mafiozņiks uz cietumu!
:):):)
:
un jūs būtu tas godīgais,kam būtu jāieklausās....
Juta
J
kura tad ir ta augsta VID amatpersona?
morgenstern
m
pēc viņa rīcībā esošās informācijas noplūde notikusi no novembra līdz februārim ---------------------------------- Nuk, nuk drēbnieka kungs! No kurienes vienam atstādinātam ierēdņa gabalam var būt šāda informācija??
onkulis
o
Interesanti gan ,kurš tad bija radijis priekšnosacījumus šādai notikumu attīstības ķēdei. Miljons iztērēts drošībai,un viss pa tukšo.
Bogdanova, bļ...
B
Vajag bandītus kā sugu izskaust, tad datu noplūde nebūs bīstama.
_Cibai
_
Sakars tāds, ka caurums jau bija ieviešot EDS. Un VID maksāja miljonus firmām par sistēmu drošību. (laikam kārtējais TP OTKATS). Tā ir tikai viena grupa, kas atklati paziņojusi, ka no novembra IZMANTOJUSI caurumu. Bet gan kau ir kadri, kas par to neziņo.
Ciba
C
A kāds te vispār vairs sakars ar Jakānu,ja caurums atvērts novembrī ,kad Jakāns jau bija atstādināts,lai pats Strīpainais arī atbild,jo ļoti jau viņš Dombura raidījumā uzsvēra par to SAVU LIELO ATBILDĪBU,tad jau pierunāja arī.šo atbildību.Tikai nezinu par kuru no atbildībām viņš tur uzsvēra,par politisko,vai personisko.
britny
b
tikai nesaki ka Tavā laikā nenoplūda... stulbs populisms Jakān
BRRR
B
Ka tik Jakāns pats nav noorganizējis tās lietas, atkodās par atstādināšanu.
Somellier
S
Nekas īpašs atkal galma intrigas. Patiesībā pirms vēlēšanām daži grib būt baltāki, tīrāki ar labu reputāciju... Derētu paskatīties spogulī vienu lieku reizi...Sī skatuve ir par mazu visiem gribētājiem bet gribēšanu tas nemazina. Ko nu???
dom...
d
Repšem ,lai Jakānu izēstu no posteņa bija labi visi līdzekļi,to jau tauta redzēja un dzirdēja,kaut pats izdeva pavēles Jakānam ''AIZEJ TUR,NEZIN KUR,ATNES TO,NEZIN KO'',šīs pavēles kopiju varēja apskatīt un izvērtēt APOLLO,tākā džeks centās kā varēja un iespējams būs pārcenties ne pa jokam.
LVD
L
Kurš tad tos datus nopludināja , ja ne Jakāns pats, zinot, ka tiks atlaists! Tas taču katram muļķim skaidrs! Jo TP, zaudējot savu lielāko kretīnu VID , varētu palikt bez "noderīgiem" datiem, tālab arī pagājušā gada novembrī bija jāuztaisa caurums,un, gan jau, ka "laika ceļotājs" Andris arī bija pie šī pasūtījuma veikšanas. TP prastais stiliņš atkal kā uz delnas..
ross>
r
tādi notikumi jau risinājās Lattelekom datu bāzes pazušanā, kas SIMENS< līguma izpildi nodeva KRIEVIJAS uzņēmumam [ tas viss tika slēpts un noklusēts] šoreiz VID - kāpēc tiešās un atbildīgās personas Jakāns un Vaškēvičš -nav apcietināti, par bezdarbību, kas Valsts mērogā nesa aizskārumu vājprātīga daudzuma uzņēmumiem un privātpersonām ?? Kāpēc kautkādi tautas kalpi - uzrāda nepilnības datu aizsardzības programatūrā ? un vai tāda organizācija maz pastāv un vai aiz tās neslēpjas paši VID vadības amatpersonas !!! cik ilgi vainīgie paliks nesodīti !!! kur skatās VP. prokuratūra, Tiesas sistēma, Ministri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tā nu tas ir...
T
Nomalas skatoties VID datu noplūde ir loģisks turpinājums telefonsarunu noklausīšanās lietai,un izskaidro kāpēc Jakānam tāds atbalsts no dažām partijām un LNT ir televīzija uz kuru dodas visi kam draud kādas nepatikšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas