Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Kreituse: Mūsu valsts par haosu jau ir krietni samaksājusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Atkal, politologe nosauj garam patiesibai ... soreiz, ZRP situacija ... ne jau isais laiks organizet, bet vadibas merku svarstiba, meliba, partijas ieksejas organizacijas sauri izmekletais loks, autokratiskas partijas vaditaja un doktrineras valdes lemumi, dazadu profesionalo parstavju neapmierinatiba un aiziesana no partijas, u.c. iemesli iesaka ' kreituses haosu' ... nekas cits
kreituses haoss
k
.....
Gatis
G
Dēļ tādām kreitusēm Latvija ir pilna ar tādiem, kas šorīt pie Saeimas bļaustījās. Kuru interesē viņas mūžīgā indes spļaušana?
Jurka
J
Lūdzu,profesores kundze,nosauciet man divas kvalitatīvas un nopietnas partijas tagadējā laikā un telpā mūs Latvijā, par kurām latviešu tauta ar aizsietām acīm ietu ūdenī kā žurkas Lāgerlefas stāstā par meža zosīm?
stulbums
s
universitātes profesore Ilga Kreituse. Nu piem. šī cienītā persona! Ko viņa kad bija Valdībā vai Saemā, tur blakus pie katla stāvēja, ko viņa ir izdarījusi Latvijas labad, kāds labums no viņas tur Saemā bija?????????????????????? Nekāda jēga nebija, nav, ne no viena! Viens otram traucē, padnoškas liek, gaisu maitā un re kur esam - sūdos līdz ausīm! bet sūdos jau esam mēs vēlētāji, vienkāršie iedzīvotāji, kuri tagad glābiņu meklē, kur nu kurais! Biju tikko atvaļinājumā Rīgā, pilna Rīga ar Grezniem autiņiem! Daudzi dzīvo kā niere taukos, nekādu problēmu. Bet simtiem, tūkstošiem iedzīvotāju grimst nabadzībā! Priekš kam ir vajadzīgas Gudrās amatpersonas, Politiķi, ja neko nav spējīgi gadiem Iedzīvotāju labad izdarīt!
nestulbums
n
Tagad Saeimā sēdēs Zatlera ievilktie antiņi, kā no TV šoviem tīņi. Tie tad gan tavā labā strādās!? Un aprobežotais ZOO pa priekšu.
  • 2
  • 0
prahtweeders
p
Maksāts ir krietni.It īpaši par kāda attēlā redzamajai personai nepazīstamā Kreitusa kunga uzraudzīto Dienvidu tiltu. Es tikai brīnos,no kurienes madamai radusies pieredze partiju veidošanā.Pie Čevera tak savulaik viņa pildīja vien ''pa..iš un pamet'' funkcijas un tiklīdz iepīkstējās par partijas taisīšanu,lidoja kā korķis.
kolēģis ārsts
k
Zatlers vienkārši ir psihiski slims cilvēks, ko izmantoja apkārt esošie Kukule, Ķīlis, Dombrovskis, Rinkevičs un bez darba palikušie kancelejas darbinieki. Četros gados neko prātīgu no politikas taisīšanas iemācījies nav. Visu laiku abi ar Lilitu pa kluso grāba mantu. Tad viņam māju Mežaparkā vajadzēja, tad dārgus remontus Jūrmalas rezidencē taisīja, tad pa kluso dārgas mēbeles pirka, visu laiku ekskursijās pa pasauli braukāja... Un pēkšņi veco neiebalsoja uz otru termiņu!!!
cilvēks
c
Normāls ārsts nerakstītu tādas glupības. To spēj tikai šarlatāns, kurš par ārsta ētiku neko nav dzirdējis.
  • 0
  • 0
NAV VIENALGA
N
skaudiigs gan tu koleegjis esi!
  • 3
  • 2
Juhans
J
Kreituse ir ļoti gudra.
nez vai
n
Gudrs cilvēks māk paklusēt, pat tad, kad viņu izvaicā uzbāzīgi žurnālisti.
  • 1
  • 0
Jukums
J
Un ko Kreituse iesaka darīt lai valstī beidzot notiktu ilgi gaidītās pozitīvās pārmaiņas? Man paliek iespaids, ka viņa ir savos uzskatos krietni regresējusi un velk uz veco - PLL un tamlīdzīgo pusi, kuri, taču, ir tiesi atbildīgi par valsts postu. Jā, var jau piekrist, ka Zatlers arī kļūdās, bet to var piedot, jo tās tiešām nav apzinātas nelietības. Ne vienmēr atbalstu viņa uzskatus, bet pozitīvi ir tas, ka viņš ir cīnītājs, kurš nepadodas, lai arī kāds spiediens uz viņu tiktu izdarīts. Un, līdz ar to, viņš kļūst neērts vecās, morāli un reāli bankrotējušās, sociāli-ekonomiskās politikas piekritējiem, kuriem ir ļoti ērti bez jebkādām reformām.
Sīmanis-Jukumam
S
Paldies par izvērstu atbildi. Man Jums jāpiekrīt. Bet vienīgi, vai zatlerieši spējīgi to visu izdarīt.
  • 0
  • 0
Jukums - Sīmanim
J
Vispirms, protams, tās ir reformas nodokļu sistēmā. Visi piekrīt, ka tā ir greiza un steidzami jāmaina, taču līdz reālai rīcībai nenonāk. Tad seko aizbildināšanās, ka vispirms esot jāapkaro ēnu ekonomika. Bet ēnu ekonomiku taču nevar apkarot tieši šīs greizās un birokrātijas ietilpīgās pašreizējās nodokļu sistēmas dēļ! Un man jau sen ir apnicis uz to norādīt - jo vairāk tapēc, ka Vienotības spice to vienkārši ignorē un neko neatbild - klusē. Viņu darba temps ir daudz par lēnu un viņu reformas tiek veiktas tikai uz cilvēku nabadzīgakās daļas rēķina. Bet tas taču izraisa nākamo lejupejošās spirāles loku! Bet nodokļu sistēma ekonomikai taču ir tieši tas pats kas augsne, siltums, mitrums, mēslojums, gaisma u.c. augu attīstībai! Turklāt, pozitīvu piemēru visapkārt mums netrūkst. Ne vienmēr atbalstu ZRP priekšlikumus, bet viņi vismaz vēlas ātras reformas, nevis bezgalīgo muļļāšanos kā līdz šim. Otrkārt, tās ir reformas valsts pārvaldē - te nu tiešām ir kur izvēsties, ja vien ir vēlēšanās. Bez tam, atzīmēšu vēl vienu lietu - nodokļu ieņēmumi tiek pieskaņoti tieši šī milzīgā valsts pārvaldes aparāta uzturēsanas "neaizstājamo specialistu" nemitīgi augoso prasību apmierināšanai. Es piedavātu pretēju ceļu: 1.Ieviešam jebkuras normālas valsts (piemēram Zviedrijas) nodokļu likumdošanu. Tā ir pārbaudīta praksē un labi darbojas. 2. Rēķinam ieņēmumus budžetā pēc šīs normalās nodokļu sistēmas. 3. Valsts pārvaldei izmantojam tikai tik, cik spējam ieņemt. Es nesaprotu kāpēc "labējie politiķi" pat nevēlas šo normalo ceļu pat apspriest. Uzskatu, ak mūsu nelaimju pamatā slepjas politiķu savtīgās intereses un politiskās gribas trūkums jebko mainīt! Bet tā taču ir lēna izputēšana un cilvēku aizbraukšana, kas arī pašreiz notiek!
  • 5
  • 0
Sīmanis
S
Kreituses kundze ir visai pretrunīga dāma, ņemot vērā viņas padomjlaika PSKP vēstures pētnieces pagātni. Taču, šorīt radio teiktajā bija liela daļa taisnības. Latvija pazaudē 5 miljonus latu par dažu cilvēku šķietamo ampelēšanos, kas faktiski ir - Latvijas valsts apvērsuma mēģinājums ar to starpību, ka netika pielietots militārs spēks. Tā vietā - viedokļu mainīšana, muldēšana riņķī un apkārt, cieša sadarbība ar Saeimā neievēlētiem vai pavisam nevēlētiem cilvēkiem (Kukuļu pāris!), resp., dīvainu spēlīšu spēle, kuras pamatā noteikti ir liela vai ļoti liela nauda. Visādi minējumi publiskā telpā par to ir izteikti. Nepiekrītu Jums, ka Zatlera kungs būtu cīnītājs par taisnu lietu. Tādi cilvēki uzvedas un runā citādi. Runā taisnu, tiešu valodu. Saka skaidri. Rīkojas, iesaistot pēc iespējas plašāku cilvēku - domubiedru, savas partijas biedru - loku, nevis tikai Kukuli vien vai Rinkēviču. Lūdzu precizējiet, ko domājat ar šiem vārdiem: "viņš kļūst neērts vecās, morāli un reāli bankrotējušās, sociāli-ekonomiskās politikas piekritējiem, kuriem ir ļoti ērti bez jebkādām reformām". Par kādām reformām tad īsti ir runa, kādas reformas tad nu nebūtu veikuši iepriekšējie darītāji, domāju Dombrovska valdību? Turklāt Zatlers taču iepriekš bija Valsts prezidents. Kas viņam liedza nākt klajā ar reformu pieteikumu un nodot to sabiedrības apspriešanai?
  • 11
  • 3
iks
i
Es arī labprāt gribētu zināt, ko Kreituses kundze iesaka. Kā pieredzējusi politiķe. Un kā politoloģe (?).
  • 6
  • 3
DD1
D
Kreituses kundzei ir ass prāts, labas spējas prognozēt. Vienmēr ir lietderīgi viņā ieklausīties.
hm
h
Ass prāts neko nedod līdzpilsoņiem, ja tas tiek izšķiets nevis, lai celtu, bet lai pazemotu citus. Šodien visiem būtu bijis patīkamāk, ja Kreituse nedemonstrētu savas nelaimes pareģotājas spējas, bet paklusētu.
  • 1
  • 1
TRUMPIS
T
Saukt latviešu tautu LR1 par mazu kašķigu ir tuvredzīga rīcība. Visām tautām ir savi kašķekļi. Un nepamanīt, ka lielo putru vāra SC ko finansē no Krievijas arī ir tuvredzīga rīcība.
to Trumpis
t
es redzu SC un ZRP kā dabiskos partnerus un kopīgo Kremļa projektu. Ciniski, pretīgi, bet dabiski
  • 6
  • 1
Precizējiet,
P
kādā ziņā lielo putru vāra SC? Vai nabaga Valdis Zatlers ir tikai viņu pakalpiņš, kura izdarības izskatās ampelmaņa cienīgas? Dodiet informāciju, ja tāda ir, ja nav, tad nemētājieties ar nepamatotiem apgalvojumiem.
  • 2
  • 1
Bronks
B
Protams, labāk nedarīt neko un skatīties kā AAA vārās un valsts iet uz bedri.
hm
h
Kreituses kundzes šorīt LR izdarītais uzbrauciens Zatleram bija pilnīgi nelaikā, tas tiki liecināja, ka Kreituses kundzei nervi nav īsti veseli. Palika iespaids, ka viņas rūpe bija saistīta ar esošos fgūr vājo pušu "atmasko\šanu", bet nekādu konstruktīvu priekšlikumu nebija. Rezultāts Zatlera epopejaibija nojaušams. Kamēr lettiņi to vien darīs, kā demonstrēs savu nespēj vienoties un "mugurkaulu", un kritizēs katru, kas parādās uz skatuves, haoss turpināsies. Nav brīnums, ka SC iegūst tik daudz atbalstītāju, kuriem pieriebies lettiņu provinciālais principiālisms.
  • 0
  • 0
kreiseris Aurora
k
Vecā komuņaga, zinātniskā komunisma pasniedzēja un varaskāra PSRS nomenklatūras tante.
  • 2
  • 6
cony
c
Kreituses kundze ir liela pļāpa un varas kārīga,bet viņas viedokļi vairumā ir nepieņemami cilvēkam ar attīstītu domāšanu un vērotāja spējam.
  • 7
  • 11

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas