Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laikraksts: Kriminālprocess pret Lembergu apturēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kastanis
k
Jūtu līdz "nabaga" vīriņam no tālās pilsētas pie jūras, jo kā redzams, dzīdamies pēc lielās naudas ,visa tā klapata tā nospiedusi zēnam sirdi, ka nu jāguļas slimnīcas cisās! Cik ilgi tad nu gulēs, jo gan jau gribēs slavas un sajūsmas no nabaga apdullinātās tautas puses kā pateicību, ka šis vīriņš to naudiņu bija tik droši noslēpis ofšoros, lai to nepaņemtu citi valsts naudiņas tīkotāji! Bet kur pateicība par labajiem darbiem? Vai tad tikai tas Zilo govju koris un pāris nošņurkušu zvirbulēnu vīreli atbalsta?
andris B.
a
Man liekas, ka viš pa naktīm slikti guļ. Tāpēc arī tā invaliditāte palēnām piezagās :)
zvirbulēns
z
Aivaram Lembergam nav ne vainas, nu nav, ka es jums saku! P.S. Kur pazudis Stepanovs un Meroni, biedri, tāds ir jautājums :))))
sms
s
Nu, Puzes sakotais kopā ar to cērmi advokātu ,kā viņu tur Lejmanis vai, jau nodrošinājuši ntos variantus, kā ne tikai izvairīties no tiesas ( ir tak Laventa paraugs,un dakteriem labi dzīvot patīk ) ,bet vēl piekasēt no nodokļiem par "ciešanām." .. Tiešām nesaprotu, ko tādi subjekti saviem bērniem pie brokastīm saka, ko māca.. Nav komentāru, pilnīgs stupors.
murgs
m
Bet dziesmusvētku gājienā nabaga slimais Lembītis gāja ka neķeras. Acīmredzot , kad vajag , tad slims , kad jāzīmējas gājienā , tad vesels.
neceriet
n
Nelīdzēs Lembergam ne slimošana , ne citas izdarības , gan būs jāstājas tiesas priekšā. šis kriminālprocess apturēts , toties netrūkst citi , un visi uzliktie aresti un ierobežojumi IR SPĒKĀ.
Jecis
J
Te viss ir skaidrs- vainīgi sorosieši.!!!???
mērglis
m
es gan neredzu ka Lembergs aiz laimes ir izkusis , tieši otraadi , aiz baileem valkaaja taas sedulkas , tad apgaadaajaas ar invaliditaati , tagad teelo smagi sasirgušo ar piedevaam veel sirds manipulaacijaam , nav jau slikti ka taa ruupeejas par savu veseliibu , bet ja nebuutu pastraadaati šie smagie noziegumi , varu garanteet , ka viņš leekaatu un rikšotu kaa jauns kumeļš, dziivotu bez beedu laimee starodams ,
a-10
a
interesanti, ko diez patreiz dara proķenes ieceltais Meroni ?? kā iet uzņemumu (arestēto)apsaimniekotājam? un kas maksās zaudējumus , ja tādi būs radušies? ( vai tik atkal neprasīs no tā jau mazā valsts budžeta?). .................. vau tik nesanāks tā, - kamēr te visi ņemsies un cepsies, tikmēr uzņemumi pazudīs kaut kur Kaimanu salu virzienā????
otto
o
Diemžēl, kārtējo reizi izskatās pēc naudas uzvaras pār taisnīgumu. Nākamā ziņa pēc nedēļas droši vien būs par Maizīša nomaiņu ar Bičkovski2.
Vidusmēra latvietis
V
Man ar nepatīk, ka kāds var būt gudrāks un apsviedīgāks par mani un mazākais, ko tāds pelna ir attiecības ar prokuroru. Pats komiskākais, ka lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju arī apskauž gan šī raksta varoni gan Šķēles kungu (kaut kad nesen presē izskanējis pētījums). Ko no tā secinam- kretīni mēs esam, kas zem ētikas un morāles principiem slēpj savu nepatiku pret tiem, kas ir veiksmīgāki un pēc mūsu ieskatiem-laimīgāki.
ārsts
ā
Tā sirds operācija ir koronāro asinsvadu tīrīšana ar zondi, kas notiek vietējā anestēzijā, zondi ievada caur iegurņa artēriju, visa tā procedūra ilgst nepilnu stundu, pēc 2dienām raksta ārā, un to veic konveijera veidā, rindas kārtībā, vairākas dienā, tas ir kaut kas absolūti ikdienišķs.
ventiš
v
Lembergs 2011. gadā būs Prezidents un tauta viņu aoskauž! Sorosiešiem pa kāli!
J.Hermanis
J
Kas ļauj teikt ka kaut kas ir zaudēts?? Kuri būtu tie fakti. Visi te ir tik informēti par kriminālprocesu? Tas ko zinu ir - nedrīkst sasteigt, kaut vai 5 gadus tas velkas. Galvenais lai ir rezultāts pēc tiesas sprieduma beigām.
jaunietis
j
Cīņu ar Lembergu Maizītis ir zaudējis. Tas ir jāatzīst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas