Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +25 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Mūrniece: piemaksas jāsaņem tiem, kuri strādā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diemžēl
d
tevis mūrniece starp viņiem nav.
tilts
t
Mūrniece- vēlēšanas tuvojas.
prom
p
Ģeniāli, Limda, iznāk, ka lai saņemtu algu var ari nestrādāt. Piemaksas par bērnu vizināšanu jau visi gribētu.
Malda
M
Mīļais Fakt! :0 Nesapņo! Saņēma un saņems, arī visi Centrālā aparāta (Pentagona) kabineta darboņi saņems un nevis kā lauku rajonā, 5-50 Ls inspektors (pēc priekšnieks izveidotās favorītu skalas), bet 150 Ls, t.i. pilnā apjomā! :) Nekas šeit nemainīsies:(
Sieviete
S
Jā,skraida pa utu midzeņiem,policisti,bet tā neesat jūs ministre,kas saņem kompensāciju,kaut gan darbu neesat zaudējusi.....kuna nemaz nav grāb tik sev.
b.b.
b
"Kuri strādā", Mūrniec, tie saņem algu.
gip
g
kārtējie Vienotības PR gājieni lai aizpičkātu nepatīkamo tēmu par budžetu
Tieši
T
par OMON uzsūtīšanu Bauskā, jādod šai dāmai prēmija, jo kas tad var būt cēlāks, kā vērsties dotajā veidā pret bērniem, viņu vecākiem un vecvecākiem? Sava tauta taču sapratīs!?
jo
j
taij skaitaa man, kas i likvideejusi noziedziibu Latvijaa!
fakts
f
Varbūt , beidzot pārstās maksāt piemaksas reģionu priekšniekiem - 140 latus , kuri ne reizi nav izbraukuši uz notikuma vietu , bet uzskata ka kabinets atrodās ļoti bīstamā vietā. Aldziņa , jau tāpat divas reizes lielāka nekā iecirkņa priekšniekiem , kuri veic visu melno darbu.
bidzho
b
izskataas ka vieniigaa kas kjer noziedziniekus ir Lindinja!! :))
atbalsts
a
Nesaprotu, kas te nav skaidrs - liekas ļoti loģiski, ka priekšniekiem pasaka - algas jāmaksā izmeklētājiem, nevis tiem, kas sēž pie galdiem un dzenā papīrus. Tikai atblastāms!
Terorists
T
Piemaksas arī jāsaņem Mūrniecei par to kad apzinīgi izmanto valsts auto savām mazajām,specifiskajām vajadzībām.Un nav ko reņģu ēdājiem cepties kad šī kundzīdzīte arī uz iestādi 00 brauks ar spec auto un vēl miesassargiem. Ļaunums nesnauž un to vien vaktē kā šo nepārspējamo kompromātu vācēju nolikt zem zemes. Tā kā viņa ir nabadzīte un pampersu maina pat apsargu klātbūtnē kas bruņoti līdz zobiem, lai spalvas šai pāvienei neizplūkā.
j
Saņems tie, kuri tuvāk vadošajiem un vadošie..., kas tas par murgu, saņems tie, kuri strādā????, ko tad citi dara un vai tad alga jau nav par to, ka strādā????
Oskars
O
Un tā kā Mūrnieces kundze par savu darbā atrašanās laiku vēl nevar Latvijas teritorijā ATRAST - IERAUDZĪT - APCIETINĀT nevienu Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJU ,tad viņai vispār jāpaliek bez ALGAS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jēkabpilī pārspēts jūnija karstuma rekords

Piektdien Zīlānu novērojumu stacijā, Jēkabpilī, gaisa temperatūra sasniedza +32,9 grādus, pārspējot ne tikai 28.jūnija, bet arī visa mēneša karstuma rekordu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas