Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +25 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Mūrniecei atcelts sods par dienesta auto izmantošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Te nu mēs skaidri redzam kas ir kurš un par CIK !Un galvenais KURŠ attaisnoja - VILNĪTIS !!! Ceru,ka Linda tos 100 nožmiegtos Ls. noziedoja bērniem,kurus vecāki ne tikai nevizina līdz skolai ar VALSTS transportu,bet kuriem nav līdzekļu lai apmeklēto skolu VISPĀR !!!Neliešu banda varas struktūrās! Kas tagad darās Saeimā,kad grib atņemt deputātiem mūsu nodokļu naudu viņu uzdzīvei.Sen teicu,ka nosēdināt uz minimalo algu,netērēs miljonus reklāmai un rindas nestāvēs deputātu kandidātos - balotēsies cilvēki,kuri grib strādāt VALSTIJ un Tautai,NE SEV !!
mācība
m
Izrādās, ka nepietiek ar to, ka vēlētāji izsvītro no saraksta politiķi, kuru vairs nevēlas. Laikam jāsvītro visa partija, lai tiktu no tādiem vaļā.
w
w
man un daudziem citiem taisās " nomaukt" dienesta auto nodokli obligātā kārtā, vienalga- vai braucu vai nē privātās lietās- un- lai pierādītu pretējo-t.i.- ka autiņš netiek braukts ne-darba vajadzībās- ir radīta tik dārga pierādīšanas sistēma valsts birokrātiem(ar GPS izdrukām)- ka -labāk ir maksāt. Bet te- acīmredzams likuma pārkāpums un- nekas.Orvela 'Dzīvnieku ferma" atkal ir aktuāla lasāmviela.
urā''aa"P
u
Paldies, par 5.miljardu parādu mūsu valdībai, ko sastrādājuši ar ,,godīgu,, darbu!
PatrioC
P
Suds par to 100LVL sodu, bet par moralam vertibam politiku vide ir jaruna. Nepienemami lietot dienesta auto, telefonu uc lietas privatam vajadzibam. Tas viss tiek apmaksats no nodoklu maksataju naudas. Cik ilgi visas shis cucibas turpinasies? Jo nabadzigaka valsts, jo vairak grib zimeties politiki. Ar riteniem, kajam, sabiedrisko transportu uz darbu jadodas, ja nav sava vai gimenes auto... Manu naudu ludzu terejiet citur nevis slikti dara ministri darbu, bet tere it ka butu pelnijushi labumus un premijas. Fui....
janita
j
Nu tak Linda raksti Santa Klausam, lai atnes davana e-taloniem, lai vari izvadat bernus uz skolu
kompis
k
Vilnītis, Vilnītis, viln, v...... Turpinām dzīvot dzīvnieku fermā, kur visi esam it kā vienādi, bet daži tomēr ir vienādāki par citiem. Mūrnieces vietā es pieprasītu, lai sodu neatceļ, jo valstsvīram jau senatnē tas bija tikai bonuss- rādīt priekšzīmi, bet mūrniece jau nav valstsvīrs- tikai valstssieva!
darba laiks,,,
d
..būtu samaksājusi..un FERMĀ..nopelnījusi!!!.''.ministre''=..''fermere''?? "))))))
patriots
p
Advokats Liepa aicina latviesus but Latvijas patriotiem. Tacu, par kadu partiotismu var runat valsti kuras valsts amatpersonas ciniski, brutali izlaupa Latvijas valsti un apzog Latvijas iedzivotajus? Murniece ir nekauniga zagle, kura sanem nesamerigi lielu algu un citas privlegijas un vel nekaunas zagt, izmantot valsts automasinu privatajam vajadzibam. Butu interesanti piedzivot un redzet kads partiots butu advokats Liepa, ja vinam butu jastrada smags darbs par Ls,100/menesi, ja vinam butu jadzivo ar niecigo pensiju Ls,150/menesi, ja vinam butu jadzivo tada nazbadziba un pazemojum akada dzivo 80% Latviajs iedzivotaji un tai pat laika jaredz ka Ulmansi un Freiberga 9divojot valsts dargajos dzivoklos Rigas centra, sanemot lielas pensijas Ls, 1500/menesi, izmantojot sulainus, kalpus uz valsts rekina) turpina izlaupit Latvijas valsti un apzagt Latvijass iedzivotajus, ka ministru amatos tiek iestumti partijnieki pec principa kurs ir lielakais idiots, kretins, pielidejs, stulbenis...... Latvijas iedzivotaji dzivo pazemoti, apzagti, pusbada un nabadziba un iedziti bezceriba, jo zagli, banditi, korumpanti, blatniki, pielideji no LC, TP, ZZS, TB, PLL, LPP valda 20, gadus un nekas nemainas, jo si mafija nav sagraujama.
James
J
PPS - mans auto ir paša privāti nopirkts - līzings beidzot nomaksāts, visi nodokļi samaksāti. Esmu uzsācis mazo biznesu un, protams, ka auto ir pārformēts uz firmu un visu laiku izmantoju to darbam. Tagad ir jauki uzzināt, ka man pašam par savu mašīnu būs jāmaksā Ls 264 gadā jauns nodoklis, jo es gūstu labumu. Jauki, paldies jums!
James
J
Mīlu šo valsti! Cienu valdību! PS - paldies arī par godīgo jauno dienesta auto nodokli. Esmu mazais uzņēmējs un man tagad par savu 1.6 nedižo mašīnīti būs jāmaksā tik pat, cik kādam labi paēdušam onkulim vai tantei par 3L S klases mersi. Jo īpaši jauki, ka valsts iestādēs nodoklis taču tiks nomaksātas no to pašu pārējo nodokļu maksātāju naudas... O, super, kur vēl labāk! Bučas mūrniecei un pārējiem jaukajiem cilvēkiem, kas par mums tā cīnās! ;)))
hosa
h
Dienas port'alā laikam pamatīga dzeršana.Tik tiešām-raida vecas ziņas,novēloti reagē uz novitātēm un vispār kustas kā sasaluši-šodien.
Ministry of Truth
M
Tā Mūrniecei ir Pirra uzvara. Cilvēkiem par varu, kas solīja jaunus laikus, rodas iespaids, kura vērtība nav mērāma 100 Ls vai pat 100 000 latos. 100 Ls sīkmanības dēļ tiek piesmieta fundamentāla ideja un MK lozungs. Nedomāju, ka valstssievai piedien tādi žesti un tāda stāvēšana pāri likumam. Tie nav tikai 100 Ls vien.
Nja
N
Labprāt dzirdētu paskaidrojumus no KNAB darbiniekiem, kuri kaut ko par to saprot.
Čiko
Č
Tie likuma panti,uz kuriem atsaucas Vilnītis,ir viena laba lieta.Tie ir ,kā ermoņikas,uz kuru pusi gribu,uz to staipu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jēkabpilī pārspēts jūnija karstuma rekords

Piektdien Zīlānu novērojumu stacijā, Jēkabpilī, gaisa temperatūra sasniedza +32,9 grādus, pārspējot ne tikai 28.jūnija, bet arī visa mēneša karstuma rekordu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas