Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Noraida spekulācijas par Zatlera iesaistīšanu Krievijas un Baltkrievijas "informācijas karā"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aldis
A
Ko nu te tā šūmējas komentāros? Es neteiktu, ka man Zatlers patiktu, bet dot interviju sābriem viņam ir visas tiesības. Nav jau nekāda Al - Džazira, tad gan varētu pārprast.
prezīc
p
Klau krievu fašist, tā arī tu man neesi atbildējis uz jautājumu - vai Slobodans Miloševičs ir foršš čalis vai nē?
Jānis
J
Vispār jau kritiska nostāja pret Krievijas politiku Kaukāzā, it sevišķi, Gruzijā, ir jebkuras civilizētas valsts vadībai.
Goldenburgers
G
Tauta priecājas par V.Zatleru - viņs pielicis roku cīņā pret noziedzīgo Kremļa režīmu.
noraida spekulācijas
n
Ka Zatlers ieaistīts Ķīnas un budapeštas informācijas karā. Karā izmantotie līdzekļi: facebook, youtube, plesegiveme, noMercy.
Kr.kapellan
K
Давеча видел человека на улице..которий,кстати,что-то бормотал про себя.А так ништяк,на мистера Трололо похож.,
KLM
K
..neviens no viņiem patiesībā negrib tikties ar Zatleru (1.90 m), pat uz ķeblīša stāvēdami. ............................................... ............................................................ . Protams, lai uzkāptu uz galda viņiem prāta nepietiek.....
putniņš
p
Redz, cik labi, tagad Krievijas imperiālistisko fīreru un Lukašenko strīda dēļ baltkrieviem būs iespēja uzzināt ko vairāk, kas notiek rietumu kaimiņvalstīs. Citādi to interviju iespējams neviens baltkrievs nekad neredzētu.
Sasapņojies
S
nabags uz Maskaviju braukt! Vēstnieks bija "dzēris" ne jau tāpat vien, arī par interviju krievieši zināja, ka tur nekā pret viņiem nav un nevar būt (22. jūnijā Zatlers jau bija ceļa jūtīs, pavisam droši, ka par Krieviju izteicās ārkārtīgi uzmanīgi, ja vispār). Tādas preses pīles Krievijā nejauši neparādās! Basketbolisti nolēma, ka pietiek spēlēties - neviens no viņiem patiesībā negrib tikties ar Zatleru (1.90 m), pat uz ķeblīša stāvēdami.
KLM
K
Koroče, Zatlers - eto Lukašenko v miniatjure. ................................................ .................................................... Vēl miniatūrāki ir abi Kremļa basketbolisti.....
Человек
Ч
Посмотрел анонс интервью Затлерса, который сделали белорусы и что предлагает посмотреть Диена, и лишний раз убедился в лживости всех СМИ:-) Ишь, что белорусы углядели в Затлерсе: он, оказывается, крепит дисциплину в Латвии:-) И любит говорить "на понятном" (то есть русском!) языке:-) Короче, Затлерс - это Лукашенко в миниатюре:-)
KLM
K
Debatējot ar idiotu, Tu nenovēršami nolaidīsies līdz viņa līmenim. .................................................. ............................................................ ................ Mani arī tas pārsteidz - nu kā pasaule var debatēt ar abiem Kremļa basketbolistiem?
Durkaskļūda
D
Imperasti-putinoīdi un citi našisti uzsver,ka putja ir palīdzējis ruSSijai piecelties no stāvēšanas uz ceļiem.tikai aizmirst piebilst,ka ir nolicis to "vēzī".
dzeris
d
Nu gan jāsmejas, Zatlerim ko - būs jāprasa kremlim atļauja, kam drīkst dod interviju? Par ko vispār satraukums, lai viņi raksta, ko viņi grib, mēs vēl pagaidām neesam Krievijas guberņa.
@-@
@
Krievijas mediji ... Agrāk, lai sasniegtu savu mērķi, mediji stājās kontaktos ar mirušo cilvēku gariem un pieņēma no tiem informāciju, kā arī ar garu starpniecību veica dažādus pārcilvēcīgus trikus. Tagad Krievijas mediji (modernie, civilizētie) stājas četrāpus kontaktos ar Kremļa atbildīgajiem par presi un saņem daļu publicējamās informācijas no tiem. Un ar Putina starpniecību vēl joprojām veic dažādus pārcilvēcīgus trikus. Pie tam, kā jau teikts, četrāpus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KOMENTĀRS

Valsts prezidents Twitter vietnē raksta:

Paldies Krievijas medijiem par reklāmu manai intervijai Baltkrievijas TV. Viņi tajā neatradīs to, ko gribētu atrast.

SKATIES VĒL

Valda Zatlera intervijas pieteikums Baltkrievijas televīzijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas