Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Šķēle komentē Neo aktivitātes: valsts amatpersonu ienākumus nekavējoties jāpublisko internetā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Johaidī
J
UN VĒL, ŠĶĒLES K-GS, VAJADZĒTU PUBLISKOT NAUDAS UN CITU VĒRTĪGU LIETU GLABĀŠANAS ADRESES, KAD SAIMNIEKI NAV MĀJĀS, VAI IR KĀDAS AIZSARDZĪBAS SISTĒMAS PRET "NELŪGTIEM CIEMIŅIEM", KĀ ŠĪS SISTĒMAS ATSĒDZAMAS.
Jānis
J
Nu, nu Andri. Rādi kaut ko darbos, nevis kritizē kādu, kas kaut ko dara. Savai kabatai jau esi nasks, bet diezvai tik pat naski esi gatavs atklāt visu draugu kabatas, citādi jau viņi atklās tavējās.
krabis
k
Nu, un Tavuprāt ierēdņi nav amatpersonas?! Ieej kādas ministrijas lapā, atver telefona sarakstu un tad no tā vārdus iekopē VID attiecīgajā lapā un paskaties, kādi kuram ienākumi, no kurienes, kādi parādi, uzkrājumi un vēl piedevām, kurš kuram radinieks! Tur ir jāzurāda visi ienākumi! Arī tad, ja ierēdnim pieder veikals, tas tur parādīsies.
Dollija
D
Jā, bet mani interesē arī Šķēles "rebes", ko viņš veica, būdams valsts apmaksāta amatpersona: cik biznesa plāniņu tika realizēts, kādi īpašumi privatizēti, noskatīti un aizrunāti.=, cik, kam un par cik tālāk pārdoti. Visu kā pie bikts, cienījamo gudriniek!
Juhans
J
Būtu liels naivums domāt, ka kādam samazinās algas pēc NEO publikācijām. Resp., sunītis rej, bet karavāna iet tālāk. Nu, esiet reālisti, kurš sev brīvprātīgi samazinās alguas, prēmijas, piemaksas, komandējuma naudas, honorārus u.c. priexīgus brīžus? Ierēdņi pie atalgojuma turās zobiem, nagiem un visiem citiem līdzekļiem.
hm
h
Tev pašam, laikam, pietrūkst saprāta - VID lapā ir tikai amatpersonu deklarācijas.
jupis
j
Par šo ģeniālo atklāsmi Andrītim Nobeļa prēmiju un uzstādīt krūšu tēlu Mākoņos!
Visdropis Meivalds
V
Kā nu nepateiks, lai izklausītos loģiski, jo ir visu Latvijas kretīnu tēvs!
Laiks
L
Piedodiet, bet tik primitīvus spriedelējumus es nebiju gaidījusi no TP līdera - nožēlojami!!! Personu dati laikam TP līderim ir nozīmīgi tikai tad, kad runā par viņu! Jeb taisīsim katrai valsts iestādei mega drošās sistēmas atkal, lai tās varētu garantēt datu drošību - ļoti pārdomāts komentārs Šķēles kungs - bravo, Jūs mani "pārliecinājāt".
Neo2
N
Aizveries, pretīgais Bārda! Un tikai nemuldi, ka Tu nezināji, kādas algas un vadības līgumus Tavā laikā baudīja Tavi siles brāļi. Tai skaitā, Tavi padomnieki. Tieši tāpēc jau esam tur, kur tagad esam. Pietaupi savus komentārus debatēm ar sievasmāti.
krabis
k
Tas viss jau sen ir publicēts!!! Un, ja LV zināt gribošie pilsoņi nespēj atvērt VID mājas lapu un ierakstīt sevi interesējošos uzvārdus un vēl aritmētikā tik stulbi, ka nekādi nevar amatpersonu deklarācijās saprast, ka kopējā gada summa ir jāizdala ar 12, lai iegūtu vidējo mēnesī nopelnīto summu (bruto, protams), tad tur laikam neko nevar darīt! Lūdzu, nopublicējiet arī visu lielo "tautas aizstāvju" atalgojumu - LDDK, LRTK, arodbierību vadību un tml. Piedevām, lūdzu norādiet finansējuma avotus! Es jums garantēju, ka būsiet daudz vairāk pārsteigti, nekā šajā gadījumā. Arī žurnālistiem beidzot vajadzētu sākt domāt ar galvu, nevis ķēmoties ar visiem zināmiem cipariem! Lūdzu, analizējiet sistēmu, kritērijus un tml. lietas un beidzot noskaidrojiet, kāpēc viens valsts sekretārs var sev noteikt 7000 LV algu, bet cits to nevar!
Liva
L
Interesanti, ka viņš to saka tikai pāris nedēļas pēc tam, kad TP ministri valdību pametuši. Neo gan sāka darboties krietni agrāk.
mersedes
m
bez saubam japublisko...........te jau ir izkrapsanas slepsana
no kurienes nauda
n
Mrs Saiedi, 35, received £170,000 a year in benefits. UK dzenā tikai tos, kas strādā.
K
K
Vai tad Šķēlem nebija jāsaka: Algas ministrijās ir nekavējoties jāsamazina vismaz uz pusi !!???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas