Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šķēle sodīts par agresīvu braukšanu

Pirms trīs nedēļām Tautas partijas (TP) dibinātājs Andris Šķēle centies apbraukt automašīnu sastrēgumu, notriecot ceļu policistu. Nu par agresīvu braukšanu A.Šķēles autovadītāja konts papildinājies par sešiem soda punktiem, svētdien vēsta raidījums Nekā personīga.Kā ziņo raidījums, iespējams, TP dibinātājs ar savu sudraboto “Audi A4” 30.

maija vakarā steidzies uz mājām. Negadījums ap plkst.20.30 vakarā noticis krustojumā, izbraucot no Carnikavas puses uz Tallinas šoseju. Netālu no šīs vietas bija saskrējušās divas automašīnas un izveidojies sastrēgums. A.Šķēle mēģinājis pa ceļa nomali apbraukt sastrēgumu, taču nepamanīja krustojumā policistu, kas regulēja satiksmi, un uzbraucis viņam.Ceļu policists guvis vien vieglus miesas bojājumus un no braukšanas uz slimnīcu atteicies. Viņš patlaban esot nerunīgs par notikušo negadījumu. “Man nav nekādu komentāru par šo jautājumu,” viņš norādījis. Arī A.Šķēle uz raidījuma e—pastiem un īsziņām pats nav atbildējis, bet, pēc policijas stāstītā, viņš savu vainu atzīst un izdarīto nožēlo.Kriminālprocess par gājēja notriekšanu netika ierosināts, jo šinī gadījumā gājējam — ceļu policistam nekādas pretenzijas pret notriecēju nebija, norāda raidījums.Atsaucoties uz neoficiālo informāciju, _Nekā personīga_ ziņo, ka abas negadījumā iesaistītās puses, iespējams, vienojušies savā starpā, kas saskaņā ar likumu ir atļauts. Parasti šādos gadījumos, kad acīmredzami skaidrs, kas vainīgs, vaininieks cietušajam samaksā kompensāciju.A.Šķēle sodīts par agresīvu braukšanu, traucējot vienmērīgu transportlīdzekļu plūsmu un ignorējot pārējo transportlīdzekļu vadītāju intereses. Naudas sods par šādu pārkāpumu ir no 50—200 lati, tāpat tiek piešķirti seši soda punkti. Šie punkti A.Šķēlem ir vienīgie, noskaidrojis raidījums. “Ja nepalaimēsies iegūt vēl divus, iespējams, būs jāapmeklē Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) rīkotie satiksmes kursi un jāmācās braukt iecietīgāk,” piebilst raidījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas