Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Dinamo līdzjutēji: Trofeja - tas ir labi, bet galvenais uzdevums palika neizpildīts

Ne visi KHL kluba Rīgas Dinamo atbalstītāji uzskata, ka nule izcīnītais Cerību kauss vērtējams kā ļoti nozīmīgs un liels panākums. "Netaisos noliegt, ka iegūtais kauss ir iepriecinājis līdzjutējus pēc ļoti neveiksmīgās sezonas, tomēr galvenais mērķis - iekļūt Gagarina kausa izcīņā un tur pārvarēt kādu kārtu - palika neizpildīts," portālam Diena.lv sacīja kluba atbalstītājs Sergejs Timoščuks. 

"Lieliski, ka jaunie čaļi sevi parādīja šajā Cerību kausa turnīrā, bet es būtu izvēlējies nākt uz Gagarina kausa spēlēm," atzīst S.Timoščuks. "Šeit [Cerību kausā - red.] līmenis vairs nebija tas, kas regulārajā sezonā, tas bija skaidri redzams. Ir sajūta, ka tagad visi pēkšņi ir aizmirsuši, kādi mērķi šai komandai ar spēcīgo sastāvu bija pirms sezonas."

Līdzjutējs atklāj, ka labprāt arī nākamajā sezonā pie komandas stūres vēlētos redzēt Arti Ābolu: "Viennozīmīgi, ka daudzmaz veiksmīgā sezonas izskaņa bija iespējama pateicoties viņa darbam."

Līdzīgu viedokli pauž arī oficiālā Dinamo fanu kluba vadītājs Jānis Barkāns: "Komandas panākumu faktors ir divos apstākļos. Pirmais - treneris. Ābols viennozīmīgi lika spēlētājiem atraisīties un viņam noteikti jāturpina darbs, tur nevar būt variantu. Otrais - līdzjutēju atbalsts. Mēs ar komandu kopā bijām visur, pat tālajā Habarovskā." 

Barkāns gan nepiekrīt dažu citu līdzjutēju paustajam par Cerību kausa prestižu: "Tas viennozīmīgi ir liels panākums. Ja kāds apgalvo pretējo, tad noteikti nav īsts Dinamo fans." 

Diena.lv jau vēstīja, ka trešdien Habarovskā Rīgas Dinamo hokejisti kļuva par pirmajiem Cerību kausa ieguvējiem, finālsērijā ar 3:1 uzveicot Habarovskas Amur. Komandu klātienē sveikt un apskatīt Cerību kausu būs iespējams svētdien Arēnā Rīga, kur notiks piektās KHL sezonas noslēguma pasākums. Sākums plkst.15, ieeja - no plkst. 13.30.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vislabākā sistēma neglābs no tumsonības

Ikvienam normālam cilvēkam, noklausoties no difterijas mirušā četrgadnieka vecāku versiju par notikušo, bezpalīdzīgām skumjām pievienojas dusmas un vēlme, lai šis bezjēdzīgais pieaugušo pašie...

Revolucionārie sociālisti

Iepriekšējās nedēļas nogalē lielā mērā sensacionāli noslēdzās prezidenta vēlēšanas Šrilankā – par to uzvarētāju kļuva pārliecināts marksists/ļeņinists, radikāli kreisās Tautas atbrīvošanas frontes ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē