Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Antāne: NA ar saviem paziņojumiem vairo kreiso spēku atbalstītāju skaitu

Nacionālās apvienības _Visu Latvijai! - Tēvzemei un Brīvībai/_LNNK__ Rīgas mēra amata kandidātes Baibas Brokas paziņojums par partiju sadarbību Rīgā pašvaldību vēlēšanās šķeļ sabiedrību un grauj ticību tam, ka latviskās partijas vispār ir spējīgas savstarpēji sadarboties. Turklāt tas ir kārtējais mēģinājums dalīt rīdziniekus "mūsējos" un "jūsējos", nevis domāt par praktiskajiem darbiem, kurus jāpaveic galvaspilsētā, norāda Reformu partijas Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāte Inga Antāne.

Jau ziņots, ka Nacionālā apvienība (NA) ir gatava izskatīt Reformu partijas priekšlikumus sadarbībai Rīgas domē, tomēr vērš uzmanību, ka līguma projektā ir jāiekļauj NA nozīmīgais jautājums par nesadarbošanos ar Saskaņas centru, portālu Diena.lv informēja NA.

"Politiskie konkurenti kreisajā spārnā var tikai aiz sajūsmas aplaudēt tam, kas notiek labējā," secina mēra amata kandidāte.

"Ja Nacionālā apvienība nevēlas sadarboties ar koalīcijas partneriem Rīgas pašvaldībā, tad tai jārunā skaidra valoda, nevis jāmēģina izlocīties un izdomāt ieganstus," pārliecināta I.Antāne. "Tieši Nacionālā apvienība bija tā, kas pirmā bez jebkādām konsultācijām ar partneriem, paziņoja par startēšanu Rīgā atsevišķi," viņa atgādina.

Reformu partija kategoriski iestājas pret rīdzinieku šķelšanu pēc jebkādām pazīmēm un uzsver, ka galvaspilsētas saimnieciskie un attīstības jautājumi ir tie, kas svarīgi ikvienam iedzīvotājam, un tiem jābūt partiju sadarbības pamatā. Pašvaldībai un tās vadītājiem ir jārūpējas par visiem rīdziniekiem, arī par tiem, kuri balsojuši par citām partijām, uzskata Antāne.

"Pieļauju, ka kolēģe Baiba Broka nav iedziļinājusies valdības veidošanas un darba procesos, tāpēc vēlos atgādināt, ka, parakstot koalīcijas sadarbības līgumu, valdību veidojošie politiskie spēki vienojās par kopējām prioritātēm. Tās nav tikai Reformu partijas vai Ingas Antānes prioritātes. Parakstot koalīcijas sadarbības līgumu, partijas apstiprināja, ka piekrīt partneru virzītajām iniciatīvām, un tās kļūst par valdības kopīgajām prioritātēm," norāda I.Antāne.

"Aicinu kolēģus konstruktīvi vērtēt un papildināt piedāvāto sadarbības memorandu, domājot par Rīgas attīstību un rīdzinieku labklājību," tā mēra kandidāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vislabākā sistēma neglābs no tumsonības

Ikvienam normālam cilvēkam, noklausoties no difterijas mirušā četrgadnieka vecāku versiju par notikušo, bezpalīdzīgām skumjām pievienojas dusmas un vēlme, lai šis bezjēdzīgais pieaugušo pašie...

Revolucionārie sociālisti

Iepriekšējās nedēļas nogalē lielā mērā sensacionāli noslēdzās prezidenta vēlēšanas Šrilankā – par to uzvarētāju kļuva pārliecināts marksists/ļeņinists, radikāli kreisās Tautas atbrīvošanas frontes ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē