Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Irbe: Latvijā viss futbolā notiek krievu valodā

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva izteikumi, ka, komunicējot ar žurnālistiem, viņam latviešu valodas zināšanas nav nepieciešamas, nav nekāds pārsteigums, pirmdien intervijā Radio 101 norādīja leģendārais hokeja vārtsargs Artūrs Irbe.

"Tas nav nekāds pārsteigums, jo Latvijā viss futbolā notiek krievu valodā. Nevaram gaidīt savādāku attieksmi no Artjoma puses," intervijā atzina A.Irbe.

Viņaprāt, daudzi šajā valstī dzīvo paralēlā vidē, ignorējot valsti – nav tās patrioti un neaizstāv valsts saknes.  "Vienmēr būs kūdītāji, kas tos mēslus urķēs un to smaku izplatīs," tēlaini izteicās A.Irbe, piebilstot, ka situācija mainīsies vienīgi tad, kad paši iedzīvotāji aiztāvēs savu valsti un savas tiesības.

A.Irbe arī pastāstīja, ka viņa dēls sācis trenēties futbolā un tas, ko viņš līdz ar to ir novērojis, ka treniņos tiekot izmantotas arhaiskas metodes, un bērniem jāklausās lamu vārdi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vajag mūsdienīgus uzņēmumus

Finanšu ministrija šonedēļ paziņoja, ka saskaņošanai tiek virzīti Mikrouzņēmumu nodokļa likuma grozījumi, kas paredz vienkāršot mikrouzņēmumu nodokļa (MUN) režīmu. Šie grozījumi ir ietverti likumproj...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē