Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Jaunups: Kols spētu nodrošināt sportā nepieciešamo uzrāvienu

Esmu gandarīts par LBS valdes lēmumu Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatam izvirzīt Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas prezidentu Jāni Kolu, portālam Diena.lv atzina Latvijas Basketbola savienības (LBS) valdes loceklis, Latvijas čempionvienības_ VEF Rīga _padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups

E. Jaunups konkurencē par LOK prezidenta amatu saskata ieguvumus sporta nozarei kopumā - kandidātu rīcības programmu sacensība garantēs labākā piedāvājuma izvēles iespējas un rosinās pārmaiņas.

Pēc E.Jaunupa domām J.Kols līdzšinējā karjerā sevi ir pierādījis kā profesionālu, inteliģentu un veiksmīgu uzņēmēju ar patiesu interesi par Latvijas sportu ne tikai savas pārraudzītās federācijas ietvaros.

E.Jaunups: "Ļoti atzinīgi vērtēju, ka šogad uz LOK prezidenta amatu būs vairāki, nevis tikai viens kandidāts. Konkurence nozīmē iespēju izvēlēties labāko un sporta nozarē, manuprāt, patiešām šobrīd ir nepieciešams uzrāviens - jauns skatījums iesīkstējušu problēmu risināšanā, aktīva pieeja finansējuma piesaistē, ir nepieciešami motivēti rīcības cilvēki ar plašu redzējumu, kas ar atbildīgu darbu un skaidri izvirzītiem mērķiem spodrinātu, pirmkārt, LOK reputāciju, otrkārt, nodrošinātu sporta nozares mērķtiecīgu attīstību, kas rezultētos Latvijas sportistu panākumos.

Kā LOK jaunās komandas pirmo veicamo uzdevumu saskatu papildus finansējuma piesaisti sportam un caurskatāmu, publiski apspriestas attīstības programmā balstītu tā izlietošanas principu izstrādi un īstenošanu".

LOK Ģenerālās asamblejas pārskata un vēlēšanu sesija notiks 21.septembrī, un tajā notiks LOK prezidenta, ģenerālsekretāra, izpildkomitejas un viceprezidentu vēlēšanu procedūra. Notiks arī LOK sastāva un LOK Revīzijas komisijas vēlēšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē