Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kleckins: Jaunajam NEPLP sastāvam vajadzēs daudz laika, lai saprastu, kas jādara

Jaunajam Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) sastāvam vajadzēšot daudz laika, lai saprastu, kas jādara, tāpēc jāapbruņojas ar pacietību un izturību, biznesa portālam Nozare.lv atzina līdzšinējais NEPLP priekšsēdētājs Ābrams Kleckins.

"Viņiem vajadzēs daudz laika, lai saprastu, kas jādara, tāpēc galvenais būtu nesasteigt juridiskās un cilvēciskās lietas," sacīja Kleckins.

Kleckins jaunajai padomei novēl pacietību, izturību un veiksmi.

Runājot par savu turpmāko darbību, Kleckins stāstīja, ka turpināšot darbu kā Latvijas Universitātes Komunikācijas un žurnālistikas katedras docents.

Kā ziņots, aizejošā padome tās priekšsēdētāja Kleckina vadībā darbu uzsāka 2007.gada 8.oktobrī.

Piektdien notiks pirmā jaunievēlētās NEPLP sēde, kuras darba kārtībā ir padomes priekšsēdētāja un vietnieka iecelšana.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās neoficiālās informācijas, visticamāk, padomes vadība varētu tikt uzticēta filmu un raidījumu studijas Mistrus Media vadītājam Gintam Grūbem.

Saeima ceturtdien ievēlēja jauno NEPLP sastāvu. Deputāti padomē ievēlēja Grūbi, Turības Komunikācijas zinātņu katedras vadītāju Aināru Dimantu, Latvijas Vēstneša portāla nozares redaktori Aiju Duļevsku-Cālīti, SIA Vesta LK mārketinga un sabiedrisko attiecību projektu vadītāju Daini Mjartānu un Anša Epnera filmu studijas AVE producentu, operatoru un režisoru Ivaru Zviedri.

NEPLP ir neatkarīga pilntiesīga autonoma institūcija, kas atbilstoši savai kompetencei pārstāv sabiedrības intereses elektronisko plašsaziņas līdzekļu jomā, kā arī uzrauga, lai to darbībā tiktu ievērota Latvijas Satversme, šis likums un citi normatīvie akti.
Minētajai institūcijai ir tiesības pārbaudīt elektroniskā plašsaziņas līdzekļa izplatīto programmu uzskaiti un ierakstus, kā arī pieprasīt no elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem to finansiālās darbības pārskatu, ja šie plašsaziņas līdzekļi pieprasa vai iegūst valsts vai pašvaldību budžeta finansējumu vai maksājumu atvieglojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē