Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Oliņa: Ķīlis sekmē sarunu starp iesaistītajām pusēm

Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis (RP), kopš darba uzsākšanas ministrijā, risina fundamentālu problēmu - neuzticēšanos visu izglītības jomas iesaistīto pušu starpā. R.Ķīlis sekmē šo sarunu, un tas ir liels solis uzlabošanās virzienā, vērtējot R.Ķīļa darbu, sacīja programmas_ Iespējamā misija _attīstības vadītāja Zane Oliņa.__

Iespējamās misijas pārstāve atzinīgi novērtēja R.Ķīļa priekšlikumus un pieņemtos lēmumus, tostarp birokrātiskā sloga samazināšanu un skolotāju algu palielināšanu, kas saistāma ar darba kvalitāti. "Tas labi, jo nav tā, ka mehāniski paceļ algas," sacīja Z.Oliņa.

"Ir apspriesti risinājumi, nodefinētie priekšlikumi ir atbilstoši. Tomēr no tiem automātiski neizriet lietas, kas ir jādara. Tagad "atslēga" ir risinājuma ieviešanā. Tas vissbūtiskākais, kā tas būs," uzsvēra Z.Oliņa.

Viņa arī norādīja, ka ministram vecākiem jāspēj skaidrot, kā visi jauninājumi palīdzēs skolēniem. "Vai ir drošības sajūta vai vecākiem spēs garantēt, ka sagaidīt zināmu kvalitātes pakalpojumu, tādēļ ir būtiski skaidrot, ko tas sniedz bērnam," sacīja Z.Oliņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vajag mūsdienīgus uzņēmumus

Finanšu ministrija šonedēļ paziņoja, ka saskaņošanai tiek virzīti Mikrouzņēmumu nodokļa likuma grozījumi, kas paredz vienkāršot mikrouzņēmumu nodokļa (MUN) režīmu. Šie grozījumi ir ietverti likumproj...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē