Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Reps: Neko būtisku mainīt vairs neizdosies

"Šosezon neko būtisku izmainīt vairs neizdosies. Neticu, ka viņi spēs izķepuroties no šīs situācijas. Ir jāveido jauna komanda, domājot par nākotni," laikrakstam Diena sacīja hokeja treneris Juris Reps, kurš pirms 30 gadiem Dinamo formu valkāja toreizējā PSRS čempionāta mačos. 

"Iesākumā visa vaina tika novelta uz slikto realizāciju, oktobra otrajā pusē parādījās arī kļūdas aizsardzībā. No savas pieredzes zinu, ka sastāvu tik bieži nedrīkst mainīt. Tikko kādam no otrā plāna spēlētājiem ir bijusi neveiksmīga epizode, tā viņš tiek nosēdināts uz vienu spēli malā. Pārliecību šāda raustīšana spēlētājiem noteikti nedod." Reps norādīja, ka tā ir tikai viena no jau atbrīvotā komandas galvenā trenera Pekas Rautakallio kļūdām. Vairāk iespēju būtu jādod jaunajiem hokejistiem, uzskata speciālists.

Kā ziņots, a/s Dinamo Rīga vadība pirmdien nolēma pārtraukt darba attiecības ar līdzšinējo komandas galveno treneri Peku Rautakallio, par viņa vietas izpildītāju ieceļot līdzšinējo trenera palīgu Arti Ābolu. Aizvadītajās 24 spēlēs Dinamo izcīnījuši tikai astoņas uzvaras, ar 23 punktiem ieņemot 13.vietu Rietumu konferencē. KHL regulārais čempionāts atsāksies 14.novembrī, kad rīdzinieki savā laukumā uzņems Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas Ak Bars. Pavisam tajā paredzētas 52 spēles - pa 26 savā laukumā un izbraukumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vajag mūsdienīgus uzņēmumus

Finanšu ministrija šonedēļ paziņoja, ka saskaņošanai tiek virzīti Mikrouzņēmumu nodokļa likuma grozījumi, kas paredz vienkāršot mikrouzņēmumu nodokļa (MUN) režīmu. Šie grozījumi ir ietverti likumproj...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē