Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīmenis: Sastāvs nebija ideāli nokomplektēts

Regulārajā čempionātā Dinamo izpildīja minimālo uzdevumu – iekļuva play-off. Tajā tika aizvadītas septiņas spēles, bet uzvarēt traucēja sastāva problēmas. Tas nebija ideāli nokomplektēts, īpaši leģionāri. Ja sezonā iemet vienu ripu – vienalga, cīnies vai necīnies – tad nav jēga ņemt ārzemnieku, bet labāk ielikt kādu jauno no HK Rīga, uzskata Latvijas Televīzijas (LTV) sporta žurnālists Māris Rīmenis.

Viņš norāda, ka zaudējuma iemesls play-off sērijā pret Ņižņijnovgorodas Torpedo meklējams rīdzinieku vārtsargu līnijā: "Torpedo nebija tas sliktākais pretinieks. Lai kāds būtu Kriss Holts, viņš nav stabils play-off vārtsargs, Jučers ne tik. Ja paskatamies statistiku, tad mūsu vārtsargiem bija sliktākais atvairīto metienu procents izslēgšanas turnīrā."

"Uzskatu, ka Dinamo vadībai būtu jādara viss iespējamais, lai saglabātu vadošo maiņu arī nākamgad – kā viņi to izdarīs, nezinu. Kaut vai Dārziņa piemērs pērn – Dinamo pirmās maiņas cena pēc šīs sezonas ir augusi. Hokejisti droši vien skatīsies, kāds būs piedāvājums – ja kāds maksās divas reizes vairāk, nekāds patriotisms vairs tur nebūs, uz dažiem gadiem dosies uzspēlēt citur. Iespējams, arī Hosu vajadzētu noturēt, lai gan agrāk viņš bija efektīvāks uzbrukumā," uzskata Rīmenis.

Kā jau vēstīts, Rīgas Dinamo sestdien ar 0:2 Ņižņijnovgorodā piekāpās Torpedo komandai, play-off 1.kārtas sērijā zaudējot ar 3:4. Regulārajā turnīrā Rīgas komanda izcīnīja 79 punktus un ieņēma 7.vietu Rietumu konferencē.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē