Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Šadinovs: Pievienotos tādai partijai, kas atbalstītu arī labus citu partiju priekšlikumus

Bijušais Privatizācijas aģentūras (PA) valdes loceklis jurists Viktors Šadinovs varētu pievienoties tādai partijai, kura atbalstītu arī citu partiju tautsaimniecībai vai tiesiskajai videi nozīmīgus priekšlikumus, ja tie ir labi. Uz jautājumu, vai nedomā par iešanu politikā, viņš norādīja: "Nekad nesaki nekad."

"Latvijā gan ir dīvaini uzskati - visi daudz maz sabiedrībā pazīstami cilvēki ir sadalīti starp partijām. Esmu ticis pieskaitīts trijām - "tēvzemiešiem", "Latvijas ceļam" un Tautas partijai. Biju toreizējā premjera Aigara Kalvīša ārštata padomnieks, taču esmu parādījies birojā tikai tad, kad kaut kas bija jāizstrādā, bet viņu pasākumos neesmu bijis," stāstīja Šadinovs.

Beidzot darbu PA, daži prominenti advokāti esot aicinājuši pie sevis, taču viņš palicis viens. "Kontaktējos ar visiem, un nav problēmu ne ar vienu. Esmu izstrādājis dažādus likumus dažādām partijām, un esmu secinājis, ka nav jēgas to darīt opozīcijas partijām, jo tos "noraks"," teica jurists.

Šadinovs par Latvijas Privatizācijas aģentūras (LPA) valdes locekli, LPA juridisko direktoru kļuva 1994.gadā. Aģentūrā viņš darbojies vairākus gadus, 1999.gadā iecelts par LPA ģenerāldirektora Jāņa Nagļa vietnieku. 2003.gadā Šadinovs atstājis PA valdes locekļa amatu, liecina aģentūras LETA arhīvs.

2004.gadā viņš kļuva par toreizējā Ministru prezidenta Aigara Kalvīša ārštata padomnieku privatizācijas jautājumos, piedalījies dažādu likumprojektu izstrādē un ar tiem saistītās darba grupās.

Patlaban viņš darbojas juridiskajos birojos - Šadinovs ir vienīgais SIA "Padoms" īpašnieks, viņam pieder 49,98% SIA "Assero" daļu. Šogad viņš ar bijušo Iepirkumu uzraudzības biroja vadītāju Andreju Tiknusu un citiem bijušajiem kolēģiem nodibinājis SIA "Assero mācību centrs". "Assero" pieder 50% šī uzņēmuma daļu, bet Šadinovam - 10%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vajag mūsdienīgus uzņēmumus

Finanšu ministrija šonedēļ paziņoja, ka saskaņošanai tiek virzīti Mikrouzņēmumu nodokļa likuma grozījumi, kas paredz vienkāršot mikrouzņēmumu nodokļa (MUN) režīmu. Šie grozījumi ir ietverti likumproj...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē