Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Sūna: Fotoradari - prevencija vai banāls biznesa projekts?

Latvijas Apvienotā policistu arodbiedrība (LAPA) veicot informācijas apkopojumu par Rīgā izvietotajiem foto radariem ir neizpratnē, kā interesēs ir šo fotoradaru izvietojums.

Daudzviet fotoradari dienu no dienas tiek izvietoti vietās, kur gadu desmitiem nav notikusi neviena nopietna avārija un pat šo fotoradaru novietošanas vieta un virziens netiek mainīts (piemēram Juglas ielā blakus sporta skolai, vai Jaunciema gatvē pie pamestās Sužu karaspēka daļas).

Rodas priekšstats, ka fotoradaru izvietojuma vienīgais princips ir nepieciešams taisns ceļa posms ar pēc iespējas labāku asfalta segumu un tad jau kāds maksātājs uzradīsies.

Ir nesaprotams, kamdēļ pirms gada lielā daudzumā tika iepirkti jaunākās paaudzes parastie radari un kāpēc divus mēnešus pirms foto radaru ieviešanas šie radari ceļu policistiem tika atņemti? Ko Zivtiņa kungs šobrīd dara ar šiem radariem un vai šādā rīcībā nav saskatāma materiālo līdzekļu nelietderīga izmantošana? Pārdomas arī rosina Zivtiņa kunga vēlme visus pārkāpējus sodīt materiāli un absolūta nevēlēšanās veikt prevenciju šī vārda tiešajā nozīmē.

Ir nepieciešams noskaidrot, kas ir šī "Fotoradaru projekta" patiesie labuma guvēji un vai gadījumā starp šīm personām nav izbijušie Valsts policijas augsta ranga darbinieki, kuriem šis bizness tika izveidots?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ministra dīvainais plāniņš

Spiedošā demogrāfiskā situācija un darbaroku trūkums liek skatīties bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanas virzienā, raidījumā Spried ar Delfi šonedēļ, jāatzīst, visai drosmīgi paziņoja labk...

Teherānas mērenība

Ņujorkā notiekošās ANO Ģenerālās asamblejas 79. sesijā plašu ievērību piesaistīja Irānas jaunā prezidenta Masuda Pezeškiāna uzruna, kuras laikā izskanēja mājieni, ka Teherāna būtu gatava atkal no...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē