Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Reida laikā Jūrmalā aiztur nelegālo akcīzes preču pārvadātāju un trīs narkomānus

Pirmdien, 7.augustā, Jūrmalā visas dienas garumā Valsts policijas (VP) Jūrmalas iecirkņa policisti veica profilaktisko reidu, kura laikā izdevās aizturēt nelegālo akcīzes preču pārvadātāju un trīs narkomānus, portālu Diena.lv informēja VP.

Reida laikā policisti pamanīja aizdomīgu automašīnu, kuru nolēma pārbaudīt. Apturot aizdomīgo automašīnu un veicot tās pārbaudi, likumsargi konstatēja, ka tajā atrodas ievērojams daudzums nelegālās cigaretes un alkohols. Vīrietis, kurš veica šo nelegālo preču pārvietošanu, nekavējoties tika aizturēts un nogādāts Jūrmalas iecirknī.

Likumsargi noskaidroja, ka šajā automašīnā kopumā atradušās 10 000 nelegālās cigaretes ar Baltkrievijas akcīzes markām un aptuveni 100 litri nelegālā alkohola.

1948.gadā dzimušais aizturētais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par nelegālo akcīzes preču pārvietošanu.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu nelikumīga pārvešanu, uzglabāšanu un realizāciju. Par šādu noziegumu soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Pašlaik aizturētais atrodas izolatorā.

Reida laikā tika aizturētas vēl trīs personas, kuras, iespējams, lietojušas narkotiskās vielas. 1991.gadā dzimušais un abi 1978.gadā dzimušie aizturētie tika nogādāti uz ekspertīžu veikšanu. Jāpiemin, ka arī šīs personas jau iepriekš nonākušas policijas redzeslokā.

Saistībā ar šo gadījumu tika uzsākta administratīvā lietvedība par psihotropo vielu neatļautu lietošanu. Par šādu pārkāpumu izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz 280 eiro.

Top komentāri

Dzērājs, zaglis, izspiedējs
D
Vai Truksni arī pārbaudīja?
Komunistus nost
K
Kad visus bijušos kpss biedrus sāks aizturēt?Kāpēc bandīti kuri bija biedri teroristiskā organizācijā ne vien netiek sodīti bet pat ir valdībā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas