Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Warriors negaidīti paklūp pret Minesotu, apgrūtinot NBA rekorda labošanu

Goldensteitas Warriors otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā pret Minesotas Timberwolves, līdz ar to čempionvienībai jāuzvar visās četrās atlikušajās šīs sezonas regulārā čempionāta spēlēs, lai pārspētu līgas uzvaru rekordu.

Warriors savā laukumā ar 117:124 (28:19, 27:27, 31:32, 20:28, 11:18) pagarinājumā negaidīti piekāpās vienai no Rietumu konferences vājākajām komandām Timberwolves. Goldensteitas basketbolisti otrajā puslaikā bija vadībā ar 17 punktiem, taču turpinājumā nenosargāja iekrāto pārsvaru.

Šajā mačā Warriors rindās Klejs Tompsons guva 28 punktus, Stīvens Karijs pievienoja 21 punktu un 15 rezultatīvas piespēles, bet Harisons Bārnss iemeta 20 punktus.

Timberwolves sastāvā ar 35 punktiem rezultatīvākais bija Šabazs Mahameds, 32 punktus pievienoja Endrū Viginss, bet 20 punkti un 12 atlēkušās bumbas Karla Entonija Taunsa kontā, kurš ir galvenais konkurents Kristapam Porziņģim uz sezonas labākā debitanta balvu.

Goldensteitas vienībai šosezon regulārajā čempionātā atlikuši četri mači, kuros visos jāizcīna uzvaras, lai izdotos pārspēt 1995./1996.gada sezonā leģendārā Maikla Džordana pārstāvētās Čikāgas Bulls komandas sasniegto NBA rekordu - 72 uzvaras 82 spēlēs.

Warriors atlikušajās četrās regulārā čempionāta spēlēs divas reizes būs jāspēlē pret spēcīgo Sanantonio Spurs, kas ir līgas vicelīdere, līdz ar to izcīnīt 73 uzvaras un pārspēt NBA rekordu Goldensteitas vienībai būs grūts uzdevums.

Citā mačā Spurs izbraukumā ar 88:86 (25:20, 17:17, 25:16, 21:33) pārspēja Jūtas Jazz.

Spurs veterānam Timam Dankanam šī bija 1000.uzvara viņa karjerā. Šādu panākumu iepriekš bija sasnieguši tikai Karīms Abduls-Džabars un Roberts Perišs. Dankans ir uzvarām bagātākais spēlētājs līgas vēsturē starp basketbolistiem, kuri savā karjerā pārstāvējuši tikai vienu komandu.

Sanantonio labā 18 punktus guva Kavi Lenards, 14 pievienoja Lamarkuss Oldridžs un Manu Džinobili, pa 11 iemeta Tonijs Pārkers un Kails Andersons, bet Dankans atzīmējās vien ar trim punktiem.

Jazz sastāvā 23 punktus guva Rodnijs Hūds, pa 13 iemeta Šelvins Meks un Džo Inglss, bet 12 pievienoja Gordons Heivords.

Vēl vienā spēlē Klīvlendas Cavaliers viesos ar 109:80 (33:19, 34:24, 26:24, 16:13) uzvarēja Milvoki Bucks.

Uzvarētāju labā 21 punktu guva Ērls Smits, ar 17 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lebrons Džeimss, bet vēl 17 punktus iemeta Kevins Lovs.

Bucks sastāvā Džanis Antetokoumps guva 22 punktus, izcīnīja 14 atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Visas līgas un Rietumu konferences kopvērtējumā līdere ar 69 uzvarām 78 mačos ir Warriors, kurai ar 65 panākumiem seko Spurs.

Austrumu konferencē ar 56 uzvarām 78 mačos pirmā ir Cavaliers, savukārt Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar 31 panākumu ierindojas 13.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi