Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Bertāna pārstāvētās Spurs komandas vienam no līderiem Oldridžam konstatē sirds aritmiju

Latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio Spurs vienam no līderiem Lemarkusam Oldridžam konstatēta sirds aritmija.

Līdz ar to sestdien gaidāmajā NBA līdervienību duelī Spurs komandai mājās pret Goldensteitas Warriors nepalīdzēs divi pārliecinoši rezultatīvākie spēlētāji. Savukārt Warriors komandai nepalīdzēs uzreiz pieci rezultatīvākie spēlētāji.

Kā sestdien pavēstīja Spurs komanda, Oldridžam konstatēta neliela sirds aritmija. Sportistam tiks veiktas turpmākas pārbaudes un pēc tām varēs izteikt prognozes, kad viņš atgriezīsies laukumā.

Tikmēr piektdien tika paziņots, ka spēlē pret Warriors nepiedalīsies arī Spurs šīs sezonas zvaigzne Kavai Lenards, kurš guvis nelielu smadzeņu satricinājumu.

Lenards ceturtdien nespēja noslēgt dueli, kurā Spurs pārtrauca deviņu uzvaru sēriju, ar 92:102 piekāpjoties Oklahomasitijas Thunder, kad viņam ar elkoni pa galvu iesita Viktors Oladipo.

Tāpat Spurs sestdien traumu dēļ nepalīdzēs arī saspēles vadītāji Tonijs Pārkers un Dedžunte Marejs.

Lenards šosezon 58 spēlēs vidēji izcēlies ar 26,2 punktiem, viņam ar 17,3 punktiem starp komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem seko Oldridžs, trešais ar vidēji 12,1 punktu ir Po Gasols, bet Pārkers ar vidēji 10,4 punktiem šajā sarakstā atrodas ceturtajā pozīcijā.

Latvietis Bertāns šosezon 53 spēlēs vidēji izcēlies ar 4,2 punktiem.

Zīmīgi, ka arī Warriors komandai sestdienas spēlē nepalīdzēs pieci rezultatīvākie spēlētāji. Vienības rezultatīvākais basketbolists Kevins Durants ir traumēts, bet galvenais treneris Stīvs Kers jau piektdien pavēstīja, ka atpūtas dēļ pret Spurs laukumā nedosies Stefans Karijs, Dreimonds Grīns, Andrē Igudala un Klejs Tompsons.

Warriors rezultatīvākais spēlētājs, kurš dosies laukumā, būs vidēji 6,4 punktus mačā gūstošais gruzīnu centrs Zaza Pačulija.

Warriors komanda sešas no pēdējām septiņām spēlēm aizvadījusi izbraukumā un šajā laikā piedzīvojusi četrus zaudējumus. Iepriekšējā cīņā tā vēl piektdien ar 102:103 zaudēja Minesotas Timberwolves.

Grega Popoviča vadītā Spurs komanda ar 50 panākumiem 64 mačos joprojām atrodas stabilā Rietumu konferences otrajā pozīcijā, bet līdere konferencē un visā līgā ar 52 uzvarām 55 mačos ir pērnās sezonas fināliste Warriors.

Abu komandu savstarpējā spēle sāksies plkst.3.30 naktī pēc Latvijas laika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi