Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Bertāns otro maču pēc kārtas paliek sausā; Spurs piedzīvo zaudējumu

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien izpildīja trīs nesekmīgus metienus un palika bez gūtiem punktiem, bet viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē cieta zaudējumu.

Spurs savā laukumā ar 92:116 (24:39, 31:34, 17:16, 20:27) atzina Losandželosas Clippers pārākumu, piedzīvojot vien otro neveiksmi septiņos šosezon aizvadītos mačos.

Bertāns spēlēja 16 minūtes un 15 sekundes, izdarot divus nesekmīgus tālmetienus un vienu neprecīzu divpunktu metienu. Tāpat latvietis izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, bloķēja vienu metienu un pieļāva vienu kļūdu, kā arī nopelnīja vienu piezīmi.

Laikā, kad Bertāns bija laukumā, Spurs ielaida par pieciem punktiem vairāk nekā iemeta.

Mājinieku rindās Lamarkuss Oldridžs guva 19, bet Kavai Lenards 14 punktus, kamēr Clippers komandā Bleiks Grifins izcēlās ar 28 punktiem.

Cīņu Sanantonio komanda sāka ļoti labi, jo spēja panākt 8:0 savā labā. Tiesa, Clippers ar Grifina pūlēm ātri atspēlējās un pēc tam arī panāca 18:12 savā labā, bet pēc pirmās ceturtdaļas viesi jau bija iekrājuši 15 punktu pārsvaru. Bertāns laukumā devās otrajā ceturtdaļā un vienā no epizodēm efektīgi bloķēja pretinieku metienu, taču Spurs komanda aizsardzībā kopumā spēlēja ļoti vāji, tāpēc samazināt atstarpi neizdevās.

Arī pēc atpūtas visi mājinieku centieni glābt maču bija nesekmīgi un beigās Clippers svinēja drošu uzvaru, bet Bertāns otro maču pēc kārtas palika bez gūtiem punktiem. Viņš spēlē atgriezās trešās ceturtdaļas otrajā pusē, kad Spurs mačā iesaistīja rezervistus.

LETA jau ziņoja, ka piektdien Spurs komanda viesos ar 100:86 uzvarēja Jūtas Jazz vienību, revanšējoties par otrdien savā laukumā ciesto neveiksmi ar 91:106.

Bertāns, piektdien atgriežoties laukumā pēc viena mača izlaišanas, nospēlēja 16 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā gan palika bez punktiem, netrāpot trīs tālmetienus un vienīgo divpunktu raidījumu.

Spurs komanda ar piecām uzvarām septiņās spēlēs ir Rietumu konferences trešajā vietā, bet Clippers ar pieciem panākumiem sešos mačos dala līderu godu ar Oklahomsitijas Thunder.

Zimīgi, ka abus zaudējumus Sanantonio komanda piedzīvojusi savā laukumā, lai gan pērn 41 spēlē savu skatītāju klātbūtnē zaudēja tikai reizi.

Savā nākamajā mačā Spurs trešdien uzņems Hjūstonas Rockets komandu.

Pašlaik 23 gadus vecais rūjienietis Bertāns Spurs rindām pievienojās pēc tam, kad divus gadus bija pavadījis Spānijas augstākās līgas (ACB) komandā Vitorijas Laboral Kutxa.
 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi