Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Džeimss aizved Cavaliers līdz desmitajai uzvarai pēc kārtas

Teicamu sniegumu demonstrējot komandas līderim Lebronam Džeimsam, Klīvlendas Cavaliers vienība ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta ietvaros izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas.

Cavaliers ceturtdien viesos ar 121:114 (42:35, 21:23, 36:23, 22:24) pieveica Atlantas Hawks basketbolistus.

Džeimss šajā mačā izcēlās ar 24 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm, turklāt vairākkārt nodemonstrēja lielisku sniegumu aizsardzībā. Viņa sniegums palīdzēja 2016.gada NBA čempioniem uzlabot savas pozīcijas pēc neveiksmīgā sezonas sākuma, kad pirmajās 12 spēlēs tika izcīnītas vien piecas uzvaras.

Tikmēr cits Cavaliers basketbolists Kevins Lavs ceturtdien izcēlās ar 25 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām. Savukārt Hawks labā 27 punktus iemeta Deniss Šrēders, kuru beigās gan veiksmīgi sedza tieši Džeimss.

"Lepojos ar savām prasmēm aizsardzībā neatkarīgi no tā, ko sedzu. Esmu gatavs jebkuram izaicinājumam," pēc mača teica Džeimss.

Pie kārtējās uzvaras ceturtdien tika arī NBA līdere Bostonas Celtics, kas savā laukumā ar 108:97 (28:22, 26:22, 22:27, 32:26) apspēlēja Filadelfijas 76ers.

Uzvarētājiem kārtējo reizi lielisku sniegumu demonstrēja bijušais Cavaliers basketbolists Kairijs Ērvings, kurš iemeta 36 punktus, turklāt līdzjutēji viņam kārtējo reizi veltīja "M-V-P!" saukli.

"Ērvings nenoliedzami ir viens no talantīgākajiem punktu guvējiem. Viņš ļoti ierobežotā telpā prot paveikt daudz ko, turklāt liek tam izskatīties tik vienkārši," izteicās Celtics galvenais treneris Breds Stīvenss.

Vēl Bostonas kluba labā ar 21 punktu atzīmējās Els Horfords, kamēr 76ers rindās ar 18 punktiem un desmit bumbām zem groziem izcēlās Dario Saričs.

Tikmēr nedienas turpina vajāt Losandželosas Clippers komandu, kas ceturtdien savā laukumā ar 107:126 (27:26, 34:35, 26:33, 20:32) piekāpās Jūtas Jazz.

Lai arī pirms šī mača Clippers bija guvusi trīs uzvaras pēc kārtas, pēdējo 16 spēļu laikā tā piedzīvojusi 12 zaudējumus. Tiesa, to manāmi nomākušas traumas, jo no sezonas pirmā mača starta piecinieka nav pieejami uzreiz četri basketbolisti - Bleiks Grifins. Danilo Galinari, Patriks Beverlijs un Milošs Teodosičs.

Austrumu konferences un visas līgas līdere ar 19 uzvarām 23 spēlēs ir Celtics, kam ar 14 panākumiem 20 cīņās seko Pistons. Savukārt Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar 11 uzvarām 21 duelī ieņem devīto vietu Austrumu konferencē.

Rietumos līderpozīcijā ar 17 uzvarām 21 spēlē ir Hjūstonas Rockets komanda, tai ar 16 panākumiem 22 cīņās seko Goldensteitas Warriors, kamēr trešā ar 14 uzvarām 21 mačā ir Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi