Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Entonijs: Biju priecīgs redzot, ka Porziņģis ir gatavs uzņemties līdera lomu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomastijas Thunder spēlētājs Karmelo Entonijs bija priecīgs redzot, ka latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis ir gatavs uzņemties viņa iepriekš pārstāvētās Ņujorkas Knicks līdera lomu.

Jau ziņojām, ka Porziņģis ceturtdien savu trešo sezonu NBA sezonu sāka ar 31 punktu un 12 atlēkušajām bumbām, kamēr viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks vienība izbraukumā ar 84:105 (24:27, 18:26, 17:26, 25:26) pārliecinoši piekāpās Thunder.

"Biju priecīgs redzot, ka viņš ir gatavs uzņemties līdera lomu. Viņš izskatījās agresīvs un pārliecināts par sevi," pēc spēles teica Entonijs.

Entonijs iepriekšējās septiņas sezonas pārstāvēja Knicks krāsas, bet pirms nepilna mēneša tika aizmainīts uz Thunder komandu, līdz ar to Ņujorkas vienībā līdera loma paredzēta Porziņģim.

"Porziņģim šis ir nozīmīgs gads. Iepriekšējās divās sezonās viņam bija kur patverties. Ja ne vienmēr viss klājās tā, kā vajadzētu būt, biju gatavs uzņemties vainu un noņemt spiedienu no viņa," atzīmēja Entonijs.

Porziņģis pārliecinoši bija Knicks rezultatīvākais basketbolists, bet desmit punktus pievienoja Ņujorkas vienības vasaras jaunieguvums Eness Kanters, kurš iepriekš spēlēja tieši Thunder klubā.

Savukārt uzvarētājiem ar 28 punktiem izcēlās Pols Džordžs, bet 22 punktus iemeta Entonijs. Tikmēr iepriekšējās sezonas NBA vērtīgākais basketbolists Rasels Vestbruks atzīmējās ar "triple-double" - 21 punkts, 16 rezultatīvas piespēles un desmit atlēkušās bumbas.

Nākamo maču Knicks aizvadīs sestdien, kad savā laukumā tiksies ar Detroitas Pistons.

Iepriekšējā sezonā Porziņģis aizvadīja savu otro sezonu pasaules spēcīgākajā basketbola līgā. Viņš 66 spēlēs caurmērā iemeta 18,1 punktu un izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas. Tiesa, latvieša rezultatīvais sniegums nepalīdzēja Knicks komandai, kas NBA izslēgšanas turnīru nav sasniegusi jau četrus gadus pēc kārtas.

Iepriekšējā sezonā Knicks 82 spēlēs izcīnīja 31 uzvaru un Austrumu konferences kopvērtējumā palika 12.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi