Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Fantastisks Karija un Duranta sniegums ļauj Warriors NBA finālā panākt 2-0

Līderiem Stefanam Karijam un Kevinam Durantam pārsniedzot 30 gūto punktu atzīmi, Goldensteitas Warriors basketbolisti svētdien tika pie uzvaras arī otrajā NBA finālsērijas spēlē, savā laukumā ar 132:113 sakaujot pašreizējos čempionus Klīvlendas Cavaliers. Sērijā līdz četrām uzvarām kareivji ir priekšā ar 2-0.

Šīs spēles scenārijs mats matā sakrita ar dažas dienas iepriekš turpat Oklendā aizvadīto pirmo finālspēli. Sākumā viesi izvirzījās vadībā ar dažu punktu pārsvaru, tomēr drīz vien Warriors vadības grožus pārņēma, tos vairs neatdodot. Jau pirmajās 12 minūtēs Goldensteita iemeta 40 punktus, bet pēc puslaika atradās priekšā ar 67:64.

Izšķirošā atkal izrādījās trešā ceturtdaļa, kurā Warriors guva par 11 punktiem vairāk kā viesi, bet spēles beigās Klīvlenda vairs mājinieku uzvaru reāli neapdraudēja. Goldensteita uzvarējusi visās 14 izslēgšanas turnīra spēlēs.

Fantastisku sniegumu Warriors rindās demonstrēja Stefans Karijs, kurš tika pie triple-double - 32 punkti, 10 atlēkušās un 11 piespēles, bet 33 punkti un 13 atlēkušās pirmās spēles varonim Kevinam Durantam. Vēl 22 punktus pievienoja Klejs Tompsons.

Tāpat kā pirmajā spēlē, arī šoreiz Klīvlendai lielais trio spēlēja gana rezultatīvi. Ar triple-double atzīmējās Lebrons Džeimss (29 punkti, 11 atlēkušās, 14 piespēles), kuram ar 27 punktiem piebalsoja Kevins Lavs, bet 19 Kairijam Īrvinam. Tomēr līderiem pret Goldensteitas lielisko spēli zem abiem groziem neatradās neviens īsts palīgs.

Nākamās divas spēles trešdien un piektdien notiks Klīvlendā. Kā zināms, šīs abas komandas finālā tiekas jau trešo gadu pēc kārtas. Pirms diviem gadiem savainojumu nomocītā Klīvlenda finālā piekāpās, bet pērn atspēlējās no nelabvēlīgā 1-3 sērijā, pirmo reizi vēsturē triumfējot NBA čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi