Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FOTO: Bertāns NBA pārbaudes spēļu ciklu sāk ar pieciem punktiem Spurs zaudējumā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē pirmdien laukumā bija 17 minūtes un guva piecus punktus, bet viņa pārstāvētā komanda Sanantonio Spurs cieta zaudējumu.

Spurs viesos ar rezultātu 86:91 (30:20, 21:20, 18:33, 17:18) piekāpās Fīniksas Suns komandai.

Bertāns šajā mačā laukumā bija 17 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā guva piecus punktus, realizējot savu vienīgo divpunktu metienu un vienu no pieciem tālmetieniem. Tāpat viņam divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, četras kļūdas, divi bloķēti metieni un piecas piezīmes.

Mača pirmais puslaiks aizritēja Spurs zīmē, tā nogalē visiem iekrājot 17 punktu pārsvaru (50:33). Tiesa, Suns otrā puslaika sākumā veica izrāvienu 11:0, tādējādi izlīdzinot mača gaitu. Turpmāk jau mājinieki ieguva pārsvaru, ko izdevās nostabilizēt spēles ceturtajā ceturtdaļā. Sanantonio vienība tā arī neatspēlējās un cieta zaudējumu ar rezultātu 86:91.

Šajā spēlē Spurs bija jāiztiek bez vairākiem līderiem. Uz Fīniksu nebija devušies Lemarkuss Eldridžs, Po Gasols, Manu Džinobili, Denijs Grīns, Petijs Milss un Tonijs Pārkers

Nākamo pārbaudes spēli Spurs aizvadīs sestdien, kad spēkosies ar Atlantas Hawks. Savukārt otrdien pirmo pārbaudes maču aizvadīs Kristaps Porziņģis un viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks, kas viesosies pie Hjūstonas Rockets.

Bertāns vienošanos ar Sanantonio vienību panāca jūlijā. Kaut līguma detaļas klubs neatklāj, iepriekš medijos izskanēja informācija, ka Bertāns panācis vienošanos uz diviem gadiem par diviem miljoniem ASV dolāru (1,78 miljoniem eiro).

Pēc vienošanās panākšanas Bertāns paguva aizvadīt vienu spēli NBA Vasaras līgā, kurā guva 15 punktus, palīdzot ar 90:86 uzveikt Sakramento Kings vienību.

Savas karjeras laikā Bertāns divreiz atgriezies laukumā pēc ceļgalu krustenisko saišu pārraušanas, turklāt abos gadījumos viņš ārstējās tieši pie Spurs speciālistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi