Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Hārdenam triple-double, Hjūstona sagādā kārtējo zaudējumu vicečempionei Cavaliers

Lielisku sniegumu demonstrējošais Hjūstonas Rockets līderis Džeimss Hārdens ceturtdien guva triple-double, bet viņa pārstāvētā vienība Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē sagādāja kārtējo zaudējumu iepriekšējās sezonas finālistei Klīvlendas Cavaliers.

Rockets sīvā cīņā guva uzvaru ar rezultātu 117:113 (36:25, 29:42, 35:26, 17:20), tiekot pie ceturtā panākuma pēc kārtas.

Hārdens šajā mačā guva 35 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles, kā arī pārtvēra piecas bumbas.

Iepriekšējā mačā Rockets līderis izcēlās ar 56 punktiem, labojot savu NBA rezultativitātes rekordu, bet šosezon 12 mačos viņš vidēji izcēlies ar 29,9 punktiem. Hārdens tikai nedaudz atpaliek no rezultatīvāko spēlētāju saraksta otrajā pozīcijā esošā latvieša Kristapa Porziņģa, kurš Ņujorkas Knicks rindās desmit mačos caurmērā izcēlies ar 30,0 gūtiem punktiem.

Spēlē pret Cavaliers laukuma saimniekiem neveiksmīga bija otrā ceturtdaļa, kurā tika izsēts 11 punktu pārsvars, tāpēc pēc puslaika vadībā ar 67:65 atradās Cavaliers vīri. Tiesa, pēc atpūtas Rockets atguva vadību un noslēdzošās ceturtdaļas vidū bija priekšā ar 111:98. Tomēr tad Klīvlenda veica izrāvienu 13:1, pusotru minūti pirms mačas beigām starpību samazinot līdz minimumam. Savukārt mača beigās lieliski darbojās Rockets basketbolists Klints Kapela, kurš guva piecus punktus pēc kārtas, ļaujot Hjūstonai nosargāt pārsvaru. Kapela šajā mačā sameta 19 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Klīvlendas komandā 33 punktus guva Lebrons Džeimss, bet 27 pievienoja Džefs Grīns, kas gan neglāba Cavaliers no sestā zaudējuma pēdējos astoņos mačos, komandai Austrumu konferencē atrodoties desmitajā pozīcijā.

Tāpat kārtējo zaudējumu piedzīvoja Oklahomasitijas Thunder, kas viesos ar 94:102 (28:22, 25:29, 22:24, 19:27) atzina Denveras Nuggets pārākumu.

Šajā mačā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Thunder spēlētājs Karmelo Entonijs, taču tas neglāba Oklahomasitijas komandu no ceturtās neveiksmes pēc kārtas. Cits zaudētāju vienības līderis Rasels Vestbruks izcēlās ar 13 punktiem.

Tikmēr uzvarētājiem 21 punktu sameta Emanuels Mudiejs.

Thunder Rietumu konferencē ir tikai 12.pozīcijā, šosezon gūstot vien četras uzvaras 11 mačos.

Entonijs šajā mačā apsteidza Alenu Aiversonu NBA visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, paceļoties uz 24.vietu. Bijušais Porziņģa komandas biedrs tagad savā NBA karjerā ir guvis 24 385 punktus. Zīmīgi, ka turpinot spēlēt rezultatīvi, jeb šosezon gūstot aptuveni 1600 punktus, viņš var pakāpties līdz 18.pozīcijai, apsteidzot arī Vinsu Kārteru, Patriku Jūingu, Džeriju Vestu, Redžiju Milleru, Aleksu Inglišu un Reju Alenu.

Austrumu konferences un visas līgas līdera ar desmit uzvarām 12 spēlēs ir Bostonas Celtics, kamēr septītā ar sešām uzvarām 11 mačos ir Knicks.

Savukārt Rietumu konferencē pa deviņiem panākumiem 12 mačos ir Rockets un Goldensteitas Warriors komandām, bet piektā ar septiņām uzvarām 11 mačos ir Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi