Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Horvāts Poropats būs BK Ventspils galvenais treneris

Basketbola kluba Ventspils vadība ir panākusi vienošanos ar 38 gadus veco horvātu speciālistu Silvano Poropatu, kurš turpmāk pildīs komandas galvenā trenera pienākumus, liecina kluba mājaslapā internetā. BK Ventspils valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis izteicies, ka iemesls izvēlei par labu Poropatam bijusi trenera panākumi, strādājot Vācijā, kā arī iespaids, ka viņš varētu ienest jaunas vēsmas Ventspils komandā.

“Pārrunās secinājām, ka treneris piekopj agresīvu spēles stilu, turklāt mūs patīkama pārsteidza, ka Poropats bija jau iepazinies ar visiem mūsu kluba spēlētājiem un jau iezīmēja nākotnes komandas modeli. Varu raksturot viņu kā ļoti enerģisku, un esmu pārliecināts, ka viņš būs arī liela autoritāte mūsu komandas spēlētājiem,” citēts Boitmanis.No 2004.līdz 2008.gadam Poropats trenējis Vācijas pirmās līgas komandu no Ludvigsburgas. 12.janvārī viņš klātienē vērošot BK Ventspils pēdējo spēli Eiropas kausa izcīņā pret Nimburkas ČEZ vienību.Kluba valdes priekšsēdētājs sola neatkāpties no līdzšinējās koncepcijas, turpināt iesākto ceļu un attīstīt jaunatnes basketbolu. Tomēr  jaunajam trenerim uzdevumi paliks nemainīgi –  jāizcīna Latvijas čempionu tituls un jāiekļūst Baltijas basketbola līgas fināla četriniekā. “Vēl vairāk – mēs vēlamies, lai spēles laukumā parādītos patiešām aizraujoša cīņa, skaista spēle, kas liktos interesanta mūsu līdzjutējiem un arī pašiem spēlētājiem,” tā Boitmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi