Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas studentu basketbola izlase piedzīvo zaudējumu FIBA kontinentālā kausa pirmajā spēlē

Latvijas studentu basketbola izlase otrdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) kontinentālajā kausā piedzīvoja zaudējumu.

Pa 12 punktiem Latvijas izlases labā guva Kristaps Mediss un Lauris Blaus.

Latvijas studentu izlase pirmajā spēlē ar 50:75 (5:26, 14:21, 16:16, 15:12) piedzīvoja graujošu zaudējumu Horvātijas izlasei, kuras sastāvā bija seši spēlētāji, kuri piedalījās šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas mačos.

Savukārt nākamā spēle turnīrā Latvijas izlasei paredzēta trešdien plkst.11 pēc Latvijas laika, kad būs jāspēkojas ar Ķīnas un Tunisijas spēles zaudējušo komandu.

Pašmāju basketbolisti Ķīna aizvada Borisa Stankoviča vārdā nosaukto kontinentālā kausa izcīņu, kas pazīstamas arī kā mini FIBA pasaules kausa sacensības. Stankoviča kontinentālais kauss ir ikgadējs internacionāls turnīrs vīriešu komandām. Ideja par sacensībām radās FIBA prezidentam doktoram Karlam Čingam ar mērķi godināt FIBA ģenerālsekretāru Borislavu Stankoviču par viņa ievērojamajiem ieguldījumiem basketbola pasaulē. Čings izraudzījās Ķīnu par kausa rīkotājvalsti, un jau kopš 2005.gada sacensības tiek organizētas ikgadu, nodrošinot iespēju Ķīnas vīriešu basketbola izlasei sacensties ar pasaules labākajām komandām.

Tikmēr pirmdien valstsvienības studenti pārbaudes spēlē ar 45:50 piekāpās Tunisijas izlasei, kas augusta beigās spēlēs FIBA Pasaules kausā.

Latvijas studentu basketbola izlases sastāvs: Artis Arnītis, Renārs Birkāns, Alberts Putāns, Adrians Šnipke, Arvīds Dambenieks, Rendijs Feikners, Kārlis Žunda, Aivis Lēmanis, Reinis Avotiņš, Lauris Blaus, Rihards Bērziņš un Kristaps Mediss.

Treneri: Guntis Endzels, Gunārs Gailītis un Ivars Ikstens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi