Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NBA drafta pirmais numurs nespēlēs vairākas nedēļas

Šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā ar pirmo numuru izvēlētais aizsargs Markels Fulcs pleca problēmu dēļ Filadelfijas 76ers komandai nevarēs palīdzēt vismaz trīs nedēļas.

Fulcam problēmas ar plecu ir jau kopš šīs sezonas sākuma. Kaite gan ir neskaidra. Apmeklējot vairākus ārstus, tika konstatēts, ka basketbolistam labajā plecā ir muskuļu nelīdzsvarotība, bet nekādi strukturāli bojājumi nav atklāti.

Pleca problēmu dēļ Fulcs pamainīja sava metiena tehniku, kā rezultātā viņam radās nopietnas problēmas realizēt soda metienus, kā arī basketbolists labāk izvēlējās doties caurgājienos nekā mest no distances. Savukārt 76ers komanda iepriekš no vairākiem NBA ekspertiem izpelnījās nopēlumu, ka tā vien 19 gadus vecajam basketbolistam liek doties laukumā, lai gan tā vietā varētu nodarboties ar spēlētāja pleca atpūtināšanu un ārstēšanu.

Nu Filadelfijas kluba vadība paziņojumā norādījusi, ka Fulcs nespēlēs vismaz trīs nedēļas, bet pēc šī laika tiks veiktas atkārtotas pārbaudes.

Šajā sezonā pirmajos četros mačos Fulcs vidēji guvis 6,0 punktus. Viņš metis vien ar 33% precizitāti, kā arī trāpījis 50% soda metienu. Savā vienīgajā sezonā Nacionālās sporta koledžu asociācijas (NCAA) čempionātā aizsargs vidēji spēlē guva 23,3 punktus.

76ers komanda ar pirmo numuru draftā šogad izvēlējās otro reizi pēc kārtas, bet pērn iegūtais Bens Simonss izlaida visu iepriekšējo sezonu un NBA debitēja vien šajā sezonā. Tāpat ar nopietnām veselības problēmām cīnījušies arī Žoels Embīds un Nerlenss Noels, kurus 76ers pēdējos gados izvēlējusies draftā ar augstiem numuriem.

Šīs sezonas ievadā 76ers komanda tikusi pie diviem panākumiem sešos mačos, kas Austrumu konferences kopvērtējumā liek ieņemt 13.vietu.

Kā zināms, pēc šī gada NBA drafta 76ers komandas īpašumā nokļuva Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks, kurš gan patlaban karjeru turpina Spānijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi