Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Noā piekritis četru gadu līgumam ar Knicks

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Čikāgas Bulls franču centra spēlētājs Žoakims Noā piekritis slēgt četru gadu līgumu ar latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas Knicks, vēsta ESPN.

Darījumi nedrīkst tikt oficiāli noslēgti līdz pat 7.jūlijam, tomēr no piektdienas pusnakts komandas un brīvie aģenti drīkst panākt mutiskas vienošanās. Noā un Knicks prezidents Fils Džeksons tikās piektdien, un francūzis esot piekritis četru gadu līgumam par kopējo summu 72 miljoni ASV dolāru (67 miljoni eiro).

Pašlaik 31 gadu vecajam Noā šajā vasarā noslēdzas līgums ar Bulls vienību, turklāt jau bija sagaidāms, ka spēlētājs to nepagarinās, jo francūzis netic tālākai Čikāgas vienības attīstībai.

"Sapnis ir piepildījies," teikusi kāda basketbolistam pietuvināta persona.

Aizvadītajā nedēļā Knicks plašā maiņas darījumā ieguva nu jau bijušo Bulls saspēles vadītāju Deriku Rouzu, kurš publiski izteicies, ka vēlas Noā redzēt Ņujorkas vienībā.

Noā un Knicks ir abpusēji ieinteresēti darījumā, jo basketbolists dzīvo tieši Ņujorkā.

Pēc Robina Lopesa aizmainīšanas Rouza darījumā Knicks lūkojas pēc sākumsastāva centra spēlētāja. Tiesa, pēdējos pāris gados Noā sniegums piedzīvojis lejupslīdi, turklāt nupat aizvadītajā sezonā viņš pleca traumas dēļ aizvadīja tikai 29 mačus, kuru laikā vidēji iemeta 4,3 punktus un izcīnīja 8,8 atlēkušās bumbas.

Visveiksmīgākā sezonā Noā bija 2013./2014.gadā, kad viņš 80 mačos caurmērā izcēlās ar 12,6 punktiem un 11,3 atlēkušajām bumbām.

Knicks vienība aizvadītajā sezonā guva 32 panākumus 82 spēlēs un nekvalificējās izslēgšanas turnīram. Starpsezonā par Ņujorkas komandas jauno galveno treneri kļuva Džefs Hornačeks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi