Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pasaules komanda sagrauj ASV basketbolistus NBA Visu zvaigžņu spēles jauno talantu duelī

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu Zvaigžņu spēles ietvaros piektdien Losandželosā notikušajā jauno talantu duelī Pasaules komanda ar 155:124 (40:32, 38:27, 40:29, 37:36) sagrāva ASV komandu.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais šajā mačā bija 29 punktus guvušais Bahamu salās dzimušais Badijs Hīlds, kurš pārstāv Sakramento Kings komandu, kamēr 26 punktus pievienoja viņa komandas biedrs Bogdans Bogdanovičs no Serbijas.

Tāpat ar 15 punktiem izcēlās soms Lauri Markanens no Somijas, kurš pārstāv Čikāgas Bulls komandu un tiek salīdzināts ar latviešu zvaigzni Kristapu Porziņģi, kamēr 13 punktus guva leģendārā Lietuvas basketbolista Arvīda Saboņa dēls Domants Sabonis no Indiānas Pacers komandas.

Vēl šajā spēlē Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas Knicks komandas biedrs Franks Nilikinā no Francijas izcēlās ar sešiem punktiem.

Tāpat laukumā uzvarētāju rindās deviņas minūtes nospēlēja un piecus punktus guva kamerūnietis Žoels Embīds no Filadelfijas 76ers komandas, kurš svētdien piedalīsies arī NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Savukārt ASV uzlecošo zvaigžņu komandas rindās ar 35 punktiem izcēlās Džeileins Brauns no Bostonas Celtics komandas, kamēr 20 punktus sameta mājinieka lomā esošais Losandželosas Lakers pārstāvis Kails Kuzma.

Zīmīgi, ka Pasaules komanda uzvarēja ar otru lielāko pārsvaru šādu spēļu vēsturē, sākotnēji sacenšoties NBA otrgadniekiem ar līgas debitantiem, bet pēdējos četrus gadus jau spēlējot pašreizējā komandu sadalījumā.

NBA Visu zvaigžņu spēles ietvaros Pasaules un ASV uzlecošo spīdekļu komandas savā starpā tikās ceturto gadu pēc kārtas, Pasaules komandai uzvarot trešo reizi.

Iepriekšējos divos gados šajā mačā piedalījās arī Porziņģis, kuram šosezon jau vajadzēja piedalīties galvenajā nedēļas nogales pasākumā - NBA Visu zvaigžņu spēlē, taču pagājušajā nedēļā latvietis guva smagu ceļgala traumu, kuras dēļ nevarēs spēlēt aptuveni desmit mēnešus, līdz ar to liepājniekam iet secen arī svētdien gaidāmais duelis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi