Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Villijs Ernangomess, kuram šī ir debijas sezona līgā, piedalīsies Uzlecošo zvaigžņu mačā, kur būs Porziņģa komandas biedrs Pasaules komandā

Porziņģis gandarīts, ka no Ņujorkas uz NBA Visu zvaigžņu spēli tomēr nedosies viens

Šīs nedēļas nogalē gaidāmajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē, kas norisināsies Ņūorleānā, jāgūst svaigas emocijas un pēc tam komandā jāatgriežas ar svaigu prātu, lai palīdzētu Ņujorkas Knicks komandai cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs, pēc trešdien aizvadītā mača NBA čempionātā sacīja latvietis Kristaps Porziņģis, kurš otro reizi karjerā piedalīsies Zvaigžņu spēles pasākumos. Turklāt kļuvis zināms, ka uz Ņūorleānu dosies arī viņa komandas biedri Karmelo Entonijs un Villijs Ernangomess.

Jau ziņojām, ka Porziņģis trešdien guva 11 punktus, bet Knicks viesos ar 105:116 (39:27, 21:35, 20:26, 25:28) zaudēja Oklahomsitijas Thunder vienībai, ciešot piekto neveiksmi pēdējos sešos mačos. Porziņģis jau piektdien NBA Visu zvaigžņu spēlē otro reizi karjerā piedalīsies Uzlecošo zvaigžņu mačā, kur pārstāvēs Pasaules komandu, savukārt sestdien viņam jāpiedalās meistarības konkursā, kurā uz starta izies vien astoņi īpaši atlasīti spēlētāji.

"Pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma jāatgriežas ar skaidru galvu un jāmēģina labot situāciju, zinot, kas jādara, lai sezonas noslēdzošajā daļā spēli uzlabotu un mēs varētu cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs," pēc cīņas ar Thunder sacīja Porziņģis.

Latviešu basketbolistam aizvadītajā spēlē bija problēmas ar vēderu, tāpēc viņš trešajā ceturtdaļā bija spiests doties uz ģērbtuvēm, kur pat esot izvēmies, ziņo laikraksts The New York Post.

Knicks aizvadīto maču sāka ļoti labi, pēc pirmās ceturtdaļas esot vadībā ar 12 punktiem, taču pēc tam mājinieki spējuši mainīt cīņas gaitu.

"Pretinieki pēc pirmās ceturtdaļas sāka daudz labāk spēlēt aizsardzībā, neļaujot mums izmantot savas iespējas. Vajadzēja labāk nospēlēt situācijās viens pret vienu, taču tas nesanāca. Pēc pirmās ceturtdaļas spēle mainījās. Diemžēl šoreiz atkal nebija stabilitātes. Pāris iepriekšējos mačos jau bija labāk, taču šoreiz atkal brīžiem rādījām labu spēli, bet tad mūsu izpildījumā bija kritums, jo demonstrējām basketbolu kādu paši negribam spēlēt," atzina Porziņģis.

Pirms mača ar Thunder tika paziņots, ka NBA Visu zvaigžņu spēlē piedalīsies arī Knicks līderis Karmelo Entonijs, kurš aizstās traumu guvušo Klīvlendas Cavaliers spēlētāju Kevinu Lavu. Tāpat cits Ņujorkas basketbolists Villijs Ernangomess, kuram šī ir debijas sezona līgā, piedalīsies Uzlecošo zvaigžņu mačā, kur būs Porziņģa komandas biedrs Pasaules komandā.

"Karmelo jau no sākuma bija pelnījis piedalīties Zvaigžņu spēlē, un arī Villijs to, manuprāt, ir pelnījis. Priecājos par viņiem abiem, varēsim izbaudīt pasākumu, uz brīdi aizmirst komandas problēmas un tad ar jaunām emocijām atgriezties," gandarīts par komandas biedru došanos līdzi uz Ņūorleānu bija Porziņģis.

Pērn latvietis arī piedalījās Uzlecošo zvaigžņu spēlē.

Knicks ar 23 uzvarām 57 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, no labāko astotnieka atpaliekot par četru uzvaru tiesu, kamēr Thunder ar 32 panākumiem 57 cīņās ir septītie Rietumu konferencē.

Nākamo maču Knicks aizvadīs pēc nedēļas, kad 23.februārī viesos tiksies ar NBA čempioni Klīvlendas Cavaliers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi