Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rīgā risināsies Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības basketbolā

Nedēļas nogalē, no 14. līdz 17. septembrim, jau sesto gadu pēc kārtas risināsies Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības basketbolā, kurā par uzvaru cīnīsies meiteņu komandas no septiņām valstīm – Slovākijas, Ungārijas, Igaunijas, Krievijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Latvijas.

Sacensību atklāšana būs 14. septembrī, plkst. 17 Daugavas sporta namā (Kr. Barona iela 107). Atklāšanas ceremonija iecerēta svinīgāka kā citas reizes, jo šogad izcilā basketboliste Uļjana Semjonova atzīmē savu 65 gadu jubileju.

Kā vairāk kārt uzsvērusi izcilā basketboliste Uļjana Semjonova, ka šāds turnīrs meitenēm dod plašāku skatienu uz basketbolu, jo spēlēt ar savas valsts komandām nav tas pats, kas piedalīties starptautiska mēroga sacensībās.

Dalību sacensībās U-15 grupā ir pieteikušas šādas komandas: Young Angels academy no Košices (Slovākija), Soproni Darazsak Akademia no Šopronas (Ungārija), SK Audentes no Tallinas (Igaunija), Kaļinas rajona Olimpisko rezervju sporta skola no Sanktpēterburgas (Krievija), kā arī BS Rīga/Rīdzene un BS Rīga/Jugla komanda.

Savukārt U-17 grupā sacensībās piedalīties Ņevas rajona sporta skolas komanda no Sanktpēterburgas (Krievija), Young Angels academy komanda no Košices (Slovākija), Viļņas basketbola skola (Lietuva), Grodņas (Baltkrievija) apgabala izlase, kā arī BS Rīga/TTP un BS Rīga/Rīdzene komandas.

Spēles risināsies Basketbola skolas Rīga sporta bāzē Daugavas sporta nams un sporta centrā “Rīdzene” laukumos. Sacensību kalendārs, rezultāti un foto galerija pieejama jaunizveidotajā turnīra mājas lapā ulacup.lv, kurā ikvienam interesentam ir pieejama arī informācija iepriekšējo gadu sacensību norisi.

Sacensības atbalsta Rīgas dome, tās organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD). Sacensību apmeklējums ir bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi