Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vēl nepārspētie Warriors uzvar arī pirmajā NBA finālsērijas spēlē

Šopavasar izslēgšanas turnīrā vēl nezaudējusī Goldenteitas Warriors komanda ceturtdien savā laukumā ar uzvaru sāka arī NBA finālsēriju, izcīnot 13.uzvaru pēc kārtas. Aizvadītajā spēlē Warriors ar 113:91 (35:30, 25:22, 33:20, 20:19) pārspēja pašreizējos čempionus Klīvlendas Cavaliers, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Šajā spēlē Klīvlenda spēja turēties priekšā vien pašā sākumā, bet kopš laukuma saimnieki pirmās ceturtdaļas vidū pārņēma vadības grožus, tos vairs neatdeva ne mirkli. Pirmo puslaiku Warriors uzvarēja ar 60:52, tomēr izšķirošo pārsvaru ieguva trešajā ceturtdaļā, kurā iemeta par 13 punktiem vairāk. Spēles beigas jau bija formalitāte, jo viesi visu laiku atradās iedzinējos ar 15-20 punktu starpību, beigās piekāpjoties ar 91:113.

Uzvarētājiem lielisks bija Kevins Durants, kurš guva 38 punktus, pievienojot arī pa astoņām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm. Viņam ar 28 punktiem un 10 piespēlēm piebalsoja Stefans Karijs.

Tikmēr Klīvlendai gana produktīvi darbojās viss lielais trijnieks - 28 punkti, 15 atlēkušās un astoņas piespēles Lebronam Džeimsam, 15 punkti un 21 bumba zem groziem Kevinam Lavam, bet 24 punkti Kairijam Īrvinam, tomēr šoreiz pietrūka pārējās komandas atbalsta.

Nākamā spēle turpat Oklendas arēnā notiks svētdien, bet pēc tam divi mači tiks aizvadīti Klīvlendā.

Abas komandas NBA finālsērijā tiekas jau trešo gadu pēc kārtas. 2015.gadā līderu traumu nomocītā Klīvlenda finālā zaudēja, bet pērn atspēlējās no 1-3, negaidīti tiekot pie titula.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi