Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Viens no līderiem Oldridžs oficiāli pagarinājis līgumu ar Bertāna pārstāvēto Spurs

Uzbrucējs Lemarkuss Oldridžs oficiāli pagarinājis līgumu ar latvieša Dāvja Bertāna pārstāvēto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Sanantonio Spurs.

Lai arī līguma detaļas klubs, ņemot vērā tā politiku, neizziņo, iepriekš pirmdien ESPN informēja, ka līgums parakstīts uz trim gadiem par kopējo summu 72,3 miljoni dolāru (61,3 miljoni eiro).

Iepriekšējais līgums Oldridžam bija spēkā līdz 2019.gadam ar iespēju basketbolistam atteikties no pēdējās sezonas.

Spurs jau jūnijā NBA drafta laikā vēlējusies panākt jaunu vienošanos ar Oldridžu, taču abas puses līdz līguma pārslēgšanai nenonāca.

Zīmīgi, ka līguma pagarināšana ar Oldridžu ir nedaudz negaidīta, jo iepriekšējās sezonas laikā bija runas, ka basketbolists varētu tikt aizmainīts. Bija arī informācija, ka viņš Spurs klubā nejūtas apmierināts ar savu lomu.

Oldridžs iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā vidēji mačā guva 17,3 punktus, izcīnīja 7,3 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,2 metienus, bet izslēgšanas turnīrā viņam 16,5 punkti, 7,4 bumbas zem groziem un 1,0 bloķēts metiens. Vēl mazrezultatīvāka viņam bija tikai pirmā no 11 līdzšinējām sezonām.

Oldridžs līdz 2015.gadam pārstāvēja Portlendas Trail Blazers krāsas, bet iepriekšējās divas sezonas 32 gadus vecais basketbolists spēlēja Spurs rindās.

Iepriekšējā sezona bija pirmā kopš 2011.gada, kad Oldridžs neiekļuva NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Spurs vienībai aizvadītajā sezonā bija otra labākā bilance regulārajā čempionātā, tomēr Rietumu konferences finālā tā pārliecinoši ar 0-4 piekāpās nākamajiem čempioniem Goldensteitas Warriors.

NBA 72.sezona sāksies jau otrdien. Bertāns uzsāks savu otro sezonu, bet Ņujorkas Knicks zvaigzne Kristaps Porziņģis - trešo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi