Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Poliurs/Ozolnieki sīvā cīņā kļūst par pirmajiem Latvijas čempionāta finālistiem

Par pirmo "Schenker" Latvijas vīriešu volejbola čempionāta finālisti svētdien kļuva "Poliurs"/"Ozolnieki" komanda, kas trešo reizi piecos setos pieveica "Daugavpils Universitāti" (DU).
Pusfināla sērijas trešajā mačā "Poliurs"/"Ozolnieki" volejbolisti savā laukumā bija pārāki ar rezultātu 3-2 (25:13, 25:18, 23:25, 18:25, 15:6).
Uzvarētājiem iespaidīgi nospēlēja Reinis Pekmanis, kurš guva 33 punktus. Savukārt DU komandā pa 18 punktiem guva Aleksandrs Samuilovs un Ēriks Voroņko.
Sērijā līdz trijām uzvarām "Poliurs"/"Ozolnieki" volejbolisti bija pārāki ar 3-0, tomēr visas spēles noslēdzās piecos setos. Pirmajā mačā Ozolniekos mājinieki uzvarēja ar 3-2 (25:21, 25:14, 23:25, 21:25, 15:10), bet otrajā spēlē sestdien Daugavpilī "Poliurs"/"Ozolnieki" bija pārāki ar 3-2 (25:20, 25:20, 18:25, 17:25, 15:9). Zīmīgi, ka visos trijos mačos Ozolnieku sets uzvarēja pirmajos divos setos, nākamajos divos zaudēja, bet piektajos setos nospēlēja pietiekamo droši.
Tikmēr otrajā pusfināla sērijā svētdien vadību ieguva "Poliurs"/"Ozolnieki" komanda, kas trešajā mačā ar 3-1 (25:21, 25:22, 24:26, 25:22) izbraukumā pieveica "Lāse-R" volejbolistus.
Jau trešajā setā viesiem bija divas mačbumbas, kas gan netika izmantotas. Tomēr ceturtajā setā "Poliurs"/"Ozolnieki" cīņu noslēdza savā labā.
Sērijā līdz trim uzvarām "Poliurs"/"Ozolnieki" izvirzījās vadībā ar 2-1. Nākamais mačs 23.martā tiks aizvadīts Ozolniekos.
Kā ziņots, Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā - "Schenker" līgā - mēneša sākumā finālčetrinieka turnīrā piedalījās "Lāse-R" komanda, izcīnot trešo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi