Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Arī viena no favorītēm Vozņacki izstājas no ASV atklātā čempionāta

Ar ceturto numuru izliktā Dānijas tenisiste Karolīne Vozņacki ceturtdien izstājās no ASV atklātā čempionāta, tādējādi pievienojoties citām augstākā līmeņa spēlētājām, kurām arī turnīrs jau noslēdzies.

Vozņacki otrās kārtas mačā ar 4-6, 7-5, 6-7 (1:7) piekāpās vien pasaules 149.numuram Petrai Cetkovskai no Čehijas.

Bijusī pasaules pirmā rakete Vozņacki 2009.gadā un pērn kļuva par ASV atklātā čempionāta vicečempioni.

Līdz ar to ASV atklātajā čempionātā vairs palikušas tikai trīs spēlētājas, kuras turpina turnīru, būdamas starp "Top 10" izliktajām tenisistēm - sacensībās joprojām piedalās galvenā favorīte amerikāniete Serēna Viljamsa, ar otro numuru izliktā rumāniete Simona Halepa un čehiete Petra Kvitova, kurai piešķirts piektais numurs.

Trešo kārtu sasniegusi Halepa, kura ceturtdien ar 6-3, 6-4 gana pārliecinoši pieveica Katerinu Bondarenko no Ukrainas. Līdz šim 23 gadus vecā rumāniete nekad nav spējusi tikt tālāk par ASV atklātā čempionāta ceturto kārtu.

Kā zināms, Lielbritānijas tenisiste Džoanna Konta ceturtdien vairāk nekā trīs stundu ilgā mačā negaidīti pieveica vienu no pasaules vadošajām spēlētājām ar devīto numuru izlikto spānieti Garvini Mugurusu, sasniedzot ASV atklātā čempionāta trešo kārtu. Trīs stundu un 23 minūšu duelī Konta bija pārāka ar 7-6 (7:4), 6-7 (4:7), 6-2.

Ceturtdien aizvadītais mačs ir visu laiku ilgākais ASV atklātā čempionāta duelis sieviešu turnīrā, iepriekšējo rekordu, kas tika uzstādīts 2011.gadā, pārspējot par septiņām minūtēm.

Konta pasaules rangā šobrīd ieņem vien 97.vietu.

Jau vēstīts, ka Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko ASV atklātā čempionāta otrās kārtas mačā ceturtdien ar 6-0, 4-6, 3-6 piekāpās itālietei Sārai Erani, kura vienspēlēs reizi ir sasniegusi Grand Slam turnīru finālu, bet dubultspēlēs pat kļuvusi par pieckārtēju šī prestižā titula ieguvēju.

Vīriešu turnīrā ceturtdien iztika bez lieliem pārsteigumiem, jo trešo kārtu sasniedza viens no galvenajiem favorītiem šveicietis Rodžers Federers, kurš pārliecinoši ar 6-1, 6-2, 6-1 apspēlēja Stīvu Darsī no Beļģijas.

Nākamo kārtu sasniedzis arī ar trešo numuru izliktais Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs, kurš piecu setu trillerī ar 5-7, 4-6, 6-1, 6-3, 6-1 pārspēja francūzi Adrianu Manarino. Zīmīgi, ka pirmos divus setus brits zaudēja, taču spēja atgūties un uzvarēt nākamos trīs.

Tikmēr ar zaudējumu otrajā kārtā savu pēdējo ASV atklāto čempionātu aizvadīja pieredzējušais austrālietis Leitons Hjūits, kurš ar 3-6, 2-6, 6-3, 7-5, 5-7 piekāpās citam Austrālijas tenisistam Bernardam Tomičam.

Nākamo kārtu ceturtdien izdevies sasniegt arī ar piekto numuru izliktajam Šveices spēlētājam Stanam Vavrinkam, kurš ar 7-6 (7:2), 7-6 (7:4), 7-6 (8:6) pieveica Hjonu Čunu no Dienvidkorejas, kā arī sestajam numuram čeham Tomāšam Berdiham, kurš ar 7-6 (7:2), 6-1, 6-3 apspēlēja Jirgenu Melceru no Austrijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi