Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Fona ziņa Pekinas intrigai

Vīriešu valstsvienība palikusi jau bez diviem potenciālajiem līderiem. Pirmdien daļēji personisku, daļēji veselības problēmu dēļ no līdzdalības atteicās Kristaps Janičenoks, bet trešdien treniņnometnē Ventspilī pēc Brīva vakara neatgriezās Armands Šķēle. Komandas vadībai atsūtītā īsziņā(?!) viņš informējis par slikto pašsajūtu pēc treniņiem, kā arī vēlmi sezonai sagatavoties pakāpeniski (Ventspils treniņcikla sākumā Šķēle atteicies no piedāvātā individuālā treniņu režīma). Treneru kolektīvs viņu svītrojis no kandidātiem.

Latviešiem piemīt prasme nevienoties pat skaidrākās situācijās par šo, tāpēc var sagaidīt, ka valstsvienībā notiekošo procesu dēļ izskanēs dažādas versijas. Vieni vainos jauno treneri un direktoru, kuri nemākot apieties ar spēlētājiem. Citi ar skarbu vārdu pieminēs vīrus, ar kuru gādību pašreizējā vadība tika amatos. Vēl kāds metīs akmeņus pašu spēlētāju dārziņā.

Neliegšos — arī man niez rokas pārcilāt šos tematus, un gan to vēl izdarīšu. Taču Pekinas cīņu priekšvakarā, tas viss šķiet daudz par sīku.

Nudien, patlaban nav ne kādas vēlēšanās apspriest vīru nogurumu, veselības stāvokli un rehabilitācijas gaitu uz tā fona, ko šovasar radījusi Ieva Tāre. Negribas iedziļināties izlases treneru kvalifikācijas izvērtēšanā pēc tam, kad Eiropas labākā basketboliste(!) Anete Jēkabsone-Žogota uz lūgumu nosaukt svarīgākos trenerus karjerā, pieminējusi visus(!) speciālistus, ar ko bijusi darīšana, uzsverot, ka no katra varējusi mācīties. Bet ziņa par dāmu komandas daļēji brīvprātīgo atteikšanos piedalīties olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā šķiet daudz nozīmīgāka, par dažas "zvaigznes" regulāro zīmēšanos dzeltenās preses slejās.

Nenada Trajkoviča un Edmunda Valeiko rīcībā palikuši 14 spēlētāji (arī dažs, kurš joprojām nav devis skaidru piekrišanu), cerības uz Andra Biedriņa pievienošanos sestdien un četras nedēļas darbam, lai sagatavotos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram. Lai vīri strādā — tagad pievērsīsimies dāmām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi