Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latvijas izlase izcīna bronzas medaļas Eiropas komandu čempionātā dambretē

Itālijas pilsētā Follonikā noslēdzies Eiropas čempionāts ātrspēlē un ātrajā dambretē, kur atzīstami cīnījās Latvijas vīriešu komanda Guntis Valneris, Raimonds Vipulis un Vsevolods Mitrēvičs.

17.jūnijā ātrspēles čempionātā Latvijas pārstāvji ieguva 10 punktus no 14 iespējamiem un izcīnīja bronzas godalgas. Par čempioniem ar iegūtajiem 11 punktiem kļuva Ukrainas komandas spēlētāji. Tikpat punktus ieguva arī Lietuvas komanda, bet viņiem izrādījās sliktāki papildus rādītāji un līdz ar to Lietuva izcīnīja sudraba godalgas.

18.jūnijā čempionāts norisinājās ātrajā dambretē, kur mūsējiem nedaudz pietrūka līdz bronzas godalgām. 8 punktus no 14 iespējamajiem noslēgumā ieguva Latvija un Francija, bet pēc papildus kritērijiem mūsējiem šoreiz ceturtā vieta. Bronzas godalgas Francijas komandas spēlētājiem. Pārliecinoši ar 13 punktiem uzvarēja Ukrainas komanda. Sudraba godalgas ar 11 punktiem Nīderlandes komandai. Čempionātos piedalījās 8 komandas no 7 valstīm, kur katrā komandā varēja spēlēt trīs spēlētāji.

Latvijas Dambretes federācija (LDF) regulāri organizē Latvijas mēroga sacensības jauniešiem un pieaugušajiem, nodrošina nozīmīgu starptautisko turnīru organizēšanu Latvijā, kā arī veicina Latvijas sportistu līdzdalību starptautiskajos turnīros ārvalstīs. Viens no lieliem dambretes pasākumiem jau drīzumā būs Pasaules kausa posms simtlauciņu dambretē Rīga Open 2023, kurš notiks Rīgā no š.g. 2.jūlija līdz 8.jūlijam, tajā piedalīsies daudzi pasaules un Latvijas labākie dambretisti.

LDF dibināta 1993. gadā, un ir lielākā dambretes sporta veida organizācija Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Regbija klubs Livonia apņēmušies atgūt titulus

Viena no vadošā Baltijas regbija kluba Livonia visa līmeņa komandas pirms sezonas ir labi sagatavojušās, lai jau šajā sezonā papildinātu kluba kausu galeriju. Galvenais komandas mērķis – atgūt Latv...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi