Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Marejs pieveic Ferreru, Austrālijas atklātā čempionāta pusfinālā pret Raoniču (papildināts 13:34)

Ar otro numuru izliktais britu tenisists Endijs Marejs trešdien sesto reizi karjerā sasniedza Austrālijas atklātā čempionāta pusfinālu, kurā spēkosies ar kanādieti Milošu Raoniču.

Tiecoties pēc sava pirmā Melburnas titula, Marejs ceturtdaļfināla mačā ar 6-3, 6-7 (5:7), 6-2, 6-3 pārspēja spāni Davidu Ferreru, kurš bija izlikts ar astoto numuru.

Pēc salīdzinoši droši uzvarēta trešā seta ceturtā ievadā Marejs lauza pretinieka servi, tomēr uzreiz nākamajā geimā arī pats zaudēja savu servi. Kaut cīņa bija līdzīga, sestajā geimā Ferrers vēlreiz zaudēja savu servi un turpinājumā vairs nespēja salauzt cīņas gaitu.

Marejs tikai reizi bija piedzīvojis zaudējumu Austrālijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālā. Tāpat viņš tikai reizi zaudējis pusfinālā, bet fināla mačā cietis četras neveiksmes un līdz šim ne reizi nav spējis triumfēt turnīrā.

Tikmēr Ferrers šī turnīra pusfinālu spējis sasniegt divas reizes, bet ceturtdaļfinālā piekāpās trešo reizi karjerā.

Kā zināms, Marejs vairākkārt uzsvēris, ka izstāsies no dalības Austrālijas atklātajā čempionātā, ja viņa sievai turnīra laikā sāksies dzemdības.

Pusfinālā Mareju gaida mačs ar Raoniču, kurš izlikts ar 14.numuru. Viņš ceturtdaļfinālā ar 6-3, 3-6, 6-3, 6-4 apspēlēja turnīra 23.numuru francūzi Gaelu Monfisu.

Šajā mačā katrā no setiem pa reizei tika lauzta serve un sekmīgāks bija Raoničs, kurš šī turnīra pusfinālu sasniedzis pirmoreiz karjerā. "Grand Slam" sacensību pusfinālu kanādietis pirmoreiz sasniedza 2014.gadā, kad iekļuva Vimbldonas turnīra labāko četriniekā.

Raoničs var kļūt par pirmo pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados dzimušu tenisistu, kurš sasniedzis "Grand Slam" turnīra finālu.

Tikmēr Monfiss "Grand Slam" sacensību pusfinālā nav bijis kopš 2008.gada Francijas atklātā čempionāta.

Kā zināms, otrajā pusfinālā gaidāms tenisa grandu mačs - ATP ranga līderis Novāks Džokovičs pret titulēto šveicieti Rodžeru Federeru. Viņi pa abiem kopā Melburnas turnīrā triumfējuši deviņas reizes.

papildināts virsraksts un viss teksts 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi