Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Samoilovs/Sorokins iekļuvuši pasaules čempionāta astotdaļfinālā

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins iekļuvuši Norvēģijas pilsētā Stavangerā notiekošā pasaules čempionāta astotdaļfinālā. Certurtdien izslēgšanas turnīra pirmās kārtas spēlē Latvijas labākais duets ar 2:0 (21:15, 21:16) uzvarēja brazīliešus Bruno Oskaru Šmitu un Žoao Luisu Masjelu, kuri turnīrā bija izlikti ar 12.

numuru.Pirmā seta pašā sakumā brazīliešiem izdevās neliels izrāviens 4:1, taču Latvijas volejbolisti diezgan ātri situāciju līdzsvaroja un paši izvirzījās vadībā (12:8). Aptuveni piecu punktu pārsvaru Samoilovs un Sorokins nosargāja līdz seta beigām.Otrajā setā jau ar pirmajām izspēlēm Latvijas pāris ieguva dažu punktu pārsvaru (5:2, 8:5). Tāda šī starpība saglabājās līdz pat seta beigām.Ar 31.numuru izliktā Latvijas pāra pretinieki otrajā kārtā būs pasaules un olimpiskie čempioni amerikāņi Tods Rodžerss un Filips Dalhauzers (2.), kuri divos setos pārliecinoši pieveica venecuēliešus Faridu Musu un Enriki Džeksonu (35.).Ar amerikāņiem Samoilovs kopā ar Mārtiņu Pļaviņu tikās pagājušā gada Pekinas olimpiskajās spēlēs un toreiz izcīnīja sensacionālu uzvaru.Jau ziņots, ka zaudējumu izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ceturtdien piedzīvoja Inguna Minusa un Inese Jursone.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi